Astro

Blizanci danas "hvataju krivinu" kadgod im se ukaže prilika, Vage su "uključile šarm" na maksimum, Vodolije nešto "mućkaju"...

Bikovi bi trebalo da se aktiviraju danas kako im poslovna prilika ne bi "otišla ispred nosa". Lavovi bolje da zaborave na kupovinu danas - potrošiće sve pare u suprotnom. Strelčevi bi da menjaju nešto, ali nisu baš sigurni šta... Kakav dan je pred vama?

23.02.2021. - 06:30h
Blizanci danas 'hvataju krivinu' kadgod im se ukaže prilika
Blizanci danas "hvataju krivinu" kadgod im se ukaže prilikafoto: Depositphotos/NinaMalyna

LAV

U toku dana bićete opterećeni razgovorom I nekom nerešenom situacijom sa važnim saradnikom. Nemojte lično shvatati nešto što vam je rečeno. Nije povoljan dan da odete u kupovinu – potrošićete više nego što ste planirali. Danas pokušajte da budete umereni.

DEVICA

Danas imate potrebnu stabilnost u dogovorima I možete ostaviti veliki utisak na one sa kojima sarađujete. U kontaktima sa suprotnim polom niste ni malo „naivni“. Lagano vodite vodu na svoju vodenicu u jednoj komunikaciji i unapred se radujete ostvarenju želja.

VAGA

Dan je savršen za komunikaciju, za razgovore, za kontakte sa poslovnim saradnicima. Možete postići mnogo više nego što očekujete. Takođe, danas i svoje šarmerske sposobnosti uključite na maksimum. Biće dosta kontakata sa pripadnicima suprotnog pola i dosta prilika da osvojite.

ŠKORPIJA

I vašem znaku je poslovni segment danas postavljen više nego dobro. Odnos sa nadređenim sada, za razliku od prethodnih dana, funkcioniše sa mnogo poštovanja. Škorpijama je naglašena strast i mogućnost ulaska u neobavezni odnos ili pokretanje samo seksualne priče.