Astro

Blizanci danas "hvataju krivinu" kadgod im se ukaže prilika, Vage su "uključile šarm" na maksimum, Vodolije nešto "mućkaju"...

Bikovi bi trebalo da se aktiviraju danas kako im poslovna prilika ne bi "otišla ispred nosa". Lavovi bolje da zaborave na kupovinu danas - potrošiće sve pare u suprotnom. Strelčevi bi da menjaju nešto, ali nisu baš sigurni šta... Kakav dan je pred vama?

23.02.2021. - 06:30h
Blizanci danas 'hvataju krivinu' kadgod im se ukaže prilika
Blizanci danas "hvataju krivinu" kadgod im se ukaže prilikafoto: Depositphotos/NinaMalyna

OVAN

Ono što niste uspeli da završite juče, danas je moguće regulisati, uz malu pomoć kolega. Takođe – velike mogućnosti da napravite jedan važan dogovor ili ostvarite komunikaciju sa potencijalnim saradnikom. Popodne dobro i za susret sa osobom koja vam se dopada.

BIK

Aktivirajte se da vam poslovna prilika ne bi izmakla iz ruku. Neko vam nudi šansu da kroz dodatno angažovanje ostvarite solidnu materijalnu korist. No, preko posla danas sledi i jedan interesantan kontakt. Vrlo zanimljiva osoba koja će vam se odmah podvući pod kožu.

BLIZANCI

Danas vam posao baš I nije na pameti, I gledaćete da uhvatite prvu krivinu I nestanete. Sve ono što možete da odložite – odložićete. Ako imate poslovni put – odgovaraće vam da odete I opustite mozak. Super je trenutak da kontaktirate nekoga ko vam se jako dopada.

RAK

Pokušavate da nađete rešenje za jednu poslovnu situaciju. Moguće je i da vas lična problematika okupira. Bolje ćete se osećati ako se razmrdate, pa iskoristite popodne za šetnju ili za izlazak sa prijateljima. Nemojte biti sami, budite u okruženju ljudi koje volite I koji vole vas.