Astro

Ovnovi danas bolje da se "ne hvataju za džep", Lavove "saleću" obaveze sa svih strana, Strelčevima stižu dobre vesti...

Kakav dan je pred vama? Šta su vam spremile zvezde za poslednji ponedeljak u ovom februaru?

22.02.2021. - 06:30h
Kakav dan je pred vama?
Kakav dan je pred vama? foto: studiostoks/Shutterstock

STRELAC

Obradovaće vas ono što budete čuli, ali još uvek niste sigurni da li smete da se opustite. Ne brinite, više je nego izgledno da su informacije koje dolaze do vas tačne. Dobar dan za kontakt sa suprotnim polom. Osvajate bez problema. U emotivnim vezama mirno stanje.

JARAC

Imate osećaj da ste neopravdano zapostavljeni u jednom poslovnom dogovoru ili projektu. Ipak, biće vam lakše kada se okrenete ka nekom ko vam je emotivno važan. U mislima se možete vraćati u prošlost, čak I pokušati da ostvarite komunikaciju sa bivšim partnerom.

VODOLIJA

Danas bi bilo najbolje da ne delujete ishitreno I ne radite ništa na brzinu. Rešenje nekih situacija dobićete samo ako zastanete i razmislite. Potreba za većom organizovanošću. Jako vam se dopada komunikacija koju imate sa jednom osobom, ali niste sigurni u kom pravcu ovo ide…

RIBE

Pravo vreme za komunikaciju svake vrste. Danas je vreme za sastanke I za poslovne dogovore. Ako budete dovoljno angažovani, sledi vam i finansijski priliv preko privatnog posla. Više ste okrenuti prijateljima nego emotivnom partneru, potreban vam je savet vezan za ljubav.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/