Astro

Ovnovi danas bolje da se "ne hvataju za džep", Lavove "saleću" obaveze sa svih strana, Strelčevima stižu dobre vesti...

Kakav dan je pred vama? Šta su vam spremile zvezde za poslednji ponedeljak u ovom februaru?

22.02.2021. - 06:30h
Kakav dan je pred vama?
Kakav dan je pred vama? foto: studiostoks/Shutterstock

LAV

Danas ste pod velikim pritiskom obaveza, a biće I neočekivanih situacija koje će svaki čas dolaziti na dnevni red. Ne odugovlačite, imate dovoljno energije da dosta toga završite. Ne ostavljajte ništa za sutra. Lako flertujete, a moguće je da će vam više osoba zaokupiti pažnju.

DEVICA

Muče vas nesigurnosti oko planova koji su vam bitni. Bićete zabrinuti da li ćete uspeti da sve završite na vreme. Potrebno je da se bolje organizujete I sve će se rešiti više nego povoljno po vas. U drugom delu dana izlazak sa prijateljima i pokušaj da nekoga šarmirate.

VAGA

Neke značajne informacije stižu do vas u toku dana, a mogu se vezivati za finansijski segment, ali I za potvrdu dogovora koju ste željno očekivali. Dan je dobar i za komunikaciju sa osobom koja vas interesuje. Zavrtećete joj pamet svojim postupcima I porukama….

ŠKORPIJA

Jedan dogovor vam danas ide u korist I daće vam veliku nadu da ćete uspeti da ostvarite ono što priželjkujete. Neki od vas će se i finansijski ovajditi. Želje i potrebe prema emotivnom partneru teško ćete uspeti da ostvarite. Moguća je ljubomora I posesivnost.