Astro

Nova nedelja: Škorpije treba da stisnu petlju jer uskoro stiže emotivno olakšanje, Vage da puste događaje da se spontano odvijaju

Nova nedelja prepuna je izazova za horoskopske znakove. Nekima će biti komplikovano da se nose sa njima, i biće im potrebno strpljenje! Kakva je vaša astro priča za novu nedelju!

21.02.2021. - 16:04h

LAV

Hrana

Period pred početak proleća uvek vam donosi osećaj da ste „ni na nebu ni na zemlji“, a onda ste skloni da se uvučete u kuću i non stop nešto rondate po frižideru ili u kuhinji. Pokušajte da podignete energetski nivo time što ćete više ishranu bazirati na povrću i voću.

Ljubav

Koliko god vi to mislili – sada ne možete „isterati“ ono što želite kada su vaša partnerstva u pitanju. Da, možete pokrenuti komunikaciju u vezi nekih situacija koje su dovele do problema u vašem odnosu, ali ne možete „pobediti“, pogotovo ukoliko imate nameru da namećete svoje uslove. „Krenite“ emocijom i kroz spremnost da se prilagodite – to će i dati neke rezultate. Ni ova nedelja nije laka Lavovima u emotivnim vezama, jer jedan pogrešan korak može dovesti do prekida i odvajanja. Slobodni Lavovi – emotivniji ste nego inače, osetljiviji i možete poželeti da jednoj osobi date šansu.

Posao

Ova će nedelja testirati vaše strpljenje i terati vas da se prilagođavate onima sa kojima sarađujete i radite. A to neće biti lagan proces za vas. Ukoliko smatrate da su saradnici suviše kruti i zahtevni, suviše nepredvidivi – sigurno je da ste u pravu, ali ništa nećete dobiti time što ćete uporno pokušavati da isterate svoje. Time možete dovesti samo do dubljih procepa i problema sa poslovnim saradnicima. Ne izbijajte sami sebi poslovne šanse iz ruku time što ćete se postaviti dominantno i zahtevno.

Novac

Neprijatna finansijska iznenađenja.

Zdravlje

Problemi vezani za način ishrane i vaše navike.

DEVICA

Hrana

Device su nam ove nedelje pomalo nervozne, i bilo bi dobro da svoju nervozu ne „leče“ većim unosom hrane. Za vaš organizam je najbolje da u ovom periodu više budete okrenuti presnom ili barenom povrću, manjim količinama mesa i svežem voću.

Ljubav

Tenzija po pitanju partnerskih odnosa počinje da raste od polovine sedmice. Vaše nesigurnosti i strahovi mogu učiniti da povučete potez koji ne biste trebali ili da pokrenete pitanja na koja sada teško možete dobiti zadovoljavajuće odgovore. Kulminacija dešavanja je oko vikenda sa punim Mesecom u vašem znaku. Bilo bi dobro da se u ovom periodu primirite, funkcionišete na nekim normalnim, prosečnim osnovama sa voljenom osobom i da pustite da vreme da odgovore na ono što vas muči. Slobodne Device – neka prošlost koja se ponovo pokrenula „tumba“ vam se u glavi i ne znate šta ćete sa njom.

Posao

Iako je vaš vladar krenuo direktnim hodom u polju posla i obaveza, ni ova nedelja vam ne nudi lake okolnosti i situacije. Ok, neke stvari hoće krenuti na bolje ili će makar krenuti bržim tempom, ali dosta toga i dalje ostaje nerešeno a vi trenutno nemate dovoljno ni informacija a ni snage da se time bavite. Nećete moći da izbegnete neke napete momente sa saradnicima, pa makar pokušajte da mirom i strpljenjem prođete kroz ovo što lakše. Budite pažljivi i skoncentrisani, otvoren je prostor za greške.

Novac

Prilivi su redovni i situacija u ovom segmentu ne bi trebala da bude loša.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem kod mlađih. Stariji – meteoropatske reakcije.

VAGA

Hrana

Niste trenutno u mogućnosti da budete odgovorni i poštujete principe zdrave ishrane. Trudili se ili se ne trudili, isto vam se hvata – ne možete da odolite dobrom zalogaju. U drugom delu nedelje možete se „tešiti“ slatkišima više nego inače.

Ljubav

Period što manjih što većih iskušenja u vašim emotivnim relacijama se nastavlja. Kako god okrenuli, zaista ne možete reći da ste u ovom periodu iole stabilni ili zadovoljni dešavanjima. U ovom periodu možete čak pokušavati da „pobegnete“ od svega time što ćete se više okrenuti svom društvenom krugu, ali osećaj nezadovoljstva i neispunjenosti će vas svakako pratiti u stopu. Najbolji savet za vas trenutno bi bio – pustite, stvari će doći na svoje mesto, verovatno brže nego što mislite. Slobodne Vage – zabaviti se možete, dobiti nešto više od toga – teško. Za prava ljubavna ispunjenja moraćete još da čekate.

Posao

Neće biti loša ova sedmica, ali zaista je teško reći da ćete biti u potpunosti zadovoljni. Smetaće vam otezanja nekih dogovora ili nategnut kontakt sa saradnicima. Imaćete osećaj da se stvari koje su vam bitne razvlače do u nedogled, a isto tako se i vi možete ponašati prema svojim obavezama – odlagati ih u fazonu – danas ću, sutra ću.... U suštini, u jednom danu ćete funkcionisati odlično, u drugom gledati da sve iskulirate i zbrišete. Neke stvari će se rešiti same od sebe, bez ikakvog vašeg angažovanja.

Novac

Trenutno ni malo niste zadovoljni stanjem svojih finansija.

Zdravlje

Potrebno je da više obratite pažnju na svoje navike.

ŠKORPIJA

Hrana

Dobar apetit, potreba za uživanjem i hedonističkim ponašanjem....i naravno – višak kilograma. Doduše, kod nekih od vas pojačana potreba za hranom nije iz hedonizma, nego iz nervoze. Vi u poslednje vreme baš varirate – jedete, I jedete se.

Ljubav

Škorpije, izgurajte još ovo malo što je ostalo – Mars u sledećoj nedelji izlazi iz vašeg polja partnerstava i znaka Bika i taj osećaj da se gušite u emotivnom odnosu uskoro će prestati. Doduše, kod nekih će prestati zato što će prestati i odnos u kojem ste a ako i uspete da vratite svoju vezu sa „granice prekida“ – onda znajte da ona neće moći da funkcioniše kao do sada. Promene će teško nastupiti, ali sada jedino one mogu doneti da se odnos iole stabilizuje i krene kako tako dalje. Slobodne Škorpije – u vaše polje ljubavi pored Sunca u ovoj nedelji ulazi i Venera – brzo će doći neko da vam ponudi emocije na dlanu.

Posao

Imaćete osećaj da što više pokušavate da neke stvari „izgurate“ one sve sporije idu. Ok, nešto će se u vama pokrenuti što je u proteklih nedelju dana bilo zablokirano – uspećete sebe da naterate da nešto promenite za šta vidite da do sada nije funkcionisalo. Ali ne možemo da kažemo da ćete se u svemu tome osećati dobro. Forsiraćete sebe, što će naročito biti primetno u drugom delu nedelje – a što može doneti pojačanu nervozu, izuzetnu tvrdoglavost u kontaktu sa saradnicima i odluke donete na brzinu.

Novac

Niste zadovoljni, ni malo.

Zdravlje

Taložite tenziju u sebi, a ona negde mora da izbije.