Astro

Nova nedelja: Škorpije treba da stisnu petlju jer uskoro stiže emotivno olakšanje, Vage da puste događaje da se spontano odvijaju

Nova nedelja prepuna je izazova za horoskopske znakove. Nekima će biti komplikovano da se nose sa njima, i biće im potrebno strpljenje! Kakva je vaša astro priča za novu nedelju!

21.02.2021. - 16:04h
Ljubav mora doći
Ljubav mora doćifoto: Dean Drobot/Shutterstock

OVAN

Hrana

Velika je razlika u tome šta će vam prijati u odnosu na ono šta će vam odgovarati kada je ishrana u pitanju.....Najviše bi vam odgovaralo dosta zelenog povrća, svežeg, najpre u salatama, ali i mlečni proizvodi sa manje mlečne masti. Ono što će vam prijati – slatkiši, dosta začina, testa....

Ljubav

Možete kroz ovu nedelju da prođete jednostavno, a možete i komplikovano. Da se razumemo – u svakom slučaju ćete se nervirati, od toga nekako ne možete da pobegnete ovih dana – ali makar možete pojednostaviti sebi život. Na primer – uživati u nekim lepim i strasnim trenucima sa partnerom, kojih će biti. Ne tvrdoglaviti se i ne praskati za svaku sitnicu. Ne flertovati sa strane i ne upuštati se u tajne komunikacije. I biće vam život u većoj meri miran u ovoj sedmici. Slobodni Ovnovi – neke osobe vam mogu zagolicati maštu i probuditi onaj osvajački duh u vama. Jak nalet adrenalina i strasti.

Posao

Sunce u prošloj nedelji a Venera u ovoj vam dolaze „iza leđa“. U suštini, za vas je ovo period kada planovi polako sazrevaju, dobijaju svoj oblik i cela se situacija priprema za mart mesec u kojem ćete vi, naročito od kraja prve dekade – itekako krenuti napred. Neke poslovne nedoumice koje su vas opterećivale u ovoj nedelji počinju da se rešavaju a dogovori i papirološka pitanja kreću ka realizaciji i sređivanju. Još malo je ostalo do izlaska iz izuzetno teške i naporne poslovne faze za vas.

Novac

Promenljiva situacija.

Zdravlje

U ovoj sedmici vam je potrebno više odmora.

BIK

Hrana

Stomak vam je vrlo osetljiv tokom ove nedelje, pa posebnu pažnju morate obratiti i na količinu, ali i na kvalitet namirnica koje pripremate. Budite oprezni sa mlečnim proizvodima i mesnim prerađevinama. Žitarice, povrće i voće možete uzimati u neograničenim količinama.

Ljubav

Mars u vašem znaku još cele ove i jednim delom sledeće nedelje će bušiti, bosti i otežavati i vama i onima sa kojima ste u kontaktu, pa i partneru. Često ćete vas dvoje biti na nekim „granicama“ ali ćete se sa tih granica i vraćati i dovoditi stvari u normalu. Prelazak vaše vladarke u znak Riba pomoći će da se vaša energija smiri ali i da lakše i lepše „tonete“ u nekim finim i opuštajućim momentima sa voljenom osobom. Slobodni Bikovi – kontakti preko prijatelja ili društvenih mreža inspirišu vas i podstiču da se aktivirate. U ovoj nedelji može biti zanimljivih susreta i poznanstava.

Posao

Iza vas je izuzetno zahtevna nedelja koja je potrošila veliki deo vaše energije i snage – ova će biti takođe opterećujuća, ali ćete u njoj bolje „plivati“ i snalaziti se, bez tolike tenzije i pritisaka na vas. Samo nemojte da dozvolite da vas neke osobe ili situacije isprovociraju – ona varijanta „na jedno uvo uđe, na drugo izađe“ – i sve bi trebalo da funkcioniše prilično mirno. Kako se bude bližio kraj nedelje, nivo obaveza se može pojačavati, ali vi ćete to uspevati da rešite na zadovoljavajuć način.

Novac

Troškovi su i dalje pojačani i novac vam se lako izvlači iz ruku.

Zdravlje

Osetljivo grlo.

BLIZANCI

Hrana

Ove sedmice smanjite unos mesa i mesnih prerađevina, a i sa mlečnim proizvodima budite nešto oprezniji. Najviše će vam prijati tvrdi sirevi. Konzumirajte ribu, sveže zeleno povrće a od voća – jabuke, banane, mandarine, ananas.

Ljubav

Ah, krenuli ste direktno! I ne samo to, Blizanci su na korak do ozbiljnih promena i preokreta, na korak do novog talasa energije koji će vas uskoro zapljusnuti. E zato baš ovi poslednji koraci obeleženi težinom trebaju da budu pravi – u ovoj nedelji može biti nekih sitnih nesuglasica između partnera i vas, pogotovo u njenom drugom delu – ne obraćajte pažnju na ovo, rešavajte u hodu i pripremajte se za mnogo bolju životnu fazu koja je uskoro tu! Slobodni Blizanci – vi ste i dalje u fazonu šarmiranja i koketiranja, ali sada već postoje šanse da neko počne da vam se „podvlači pod kožu“. Zaigrajte onako kako vi umete!

Posao

Pripremne radnje ste već obavili u prethodnom periodu, pripremili teren (uz mnogo komplikacija, problema i stresova) i sada se već naziru prave konture poslova i projekata koji će uskoro startovati. Od ove sedmice jednim delom, a mnogo više od ulaska u mart mesec – Blizanci će mnogo ozbiljnije krenuti u poslovnu ofanzivu. I to vrlo uspešnu. U ovoj nedelji iskoristite da pozavršavate sve ono što je eventualno ostalo (sada će to ići neuporedivo lakše) i uhvatite niski start. Krećemo!

Novac

Ova nedelja može doneti poboljšanje u sektoru finansija.

Zdravlje

Sem nekih sitnijih tegoba, uglavnom ste dobro.

RAK

Hrana

Mesec, vaš vladar, koji je tokom ove nedelje pun pa još u znaku Device govori da Rakovi moraju da posebnu pažnju obrate na ishranu. Treba izbegavati sve namirnice koje čak i u najmanjoj meri iritiraju vaš stomak, ali i prejake začine, grickalice i brzu hranu.

Ljubav

Nije povoljan trenutak da se rešavaju pitanja koja su ključna za vaš odnos ili od velike važnosti za neki segment života sa partnerom. Napetih momenata može biti, pogotovo što ste vi u fazi kada iako mislite da vidite neke stvari jasno – ne vidite ih i mogu vas iznenaditi blokirajuće partnerove reakcije, pogotovo ako krenete sa ubeđenošću da ste stopostotno u pravu. Tenzija kod vas raste kako dani budu odmicali – stavite emocije na prvo mesto, to može poboljšati stvari. Slobodni Rakovi – strasti se možda mogu pretvoriti u nešto više, ali za to će svakako biti potrebno vreme.

Posao

Planovi i želje sada mogu biti ostvareni samo delimično ili će pak za njihovu realizaciju biti potrebno mnogo više truda i volje nego što to trenutno posedujete. Sa druge strane, ovo jeste period kada vaš kreativni i idejni momenat jača – radite na ovome, jer će dati rezultate u narednim mesecima. Prijatelji, oni koji vas podržavaju – možda imaju za vas zanimljive ponude koje od ove sedmice mogu početi da se oblikuju. Pokušajte da se bolje organizujete po pitanju dnevnih obaveza, u velikom ste zaostatku.

Novac

Koliki god da su prilivi trenutno, postoje veliki troškovi i odliv novca.

Zdravlje

Umor, mentalna opterećenost.