Astro

Vage, danas ne propuštajte šanse koje vam se nude; Strelčevi, ono što vas je zbunjivalo, rasvetliće se…

Ovnovi su nešto isplanirali, ali avaj stižu obaveze. Da li ćete i vi biti takve "sreće" ili vas čekaju bezbrižni i lepi trenuci, proverite svoju astro poziciju.

20.02.2021. - 06:30h

LAV

Za vas je moguće da će ovo biti jedan od boljih dana tokom ove sedmice. Sve ono što morate da odradite obavljate bez velikih teškoća, a u isto vreme možete pokrenuti i nove poslovne priče. Faktor sreće danas radi za vas, što će biti vidljivo i u emotivnom segmentu.

DEVICA

Toliko su vam teško pale obaveze koje ste morali da završite, da čak nećete imati snage ni da se ljudski obradujete tome što je sve konačno gotovo. Možda imate neke planove za vikend, ali se trenutno osećate toliko „izduvano“ da biste najradije odložili sve i ostali kod kuće da odmarate.

VAGA

Još jedan savršen dan je pred vama. Toliko vam sve ide na ruku ovih dana da prosto ne znate šta se to dešava. Nemojte preterano razmišljati, nego hvatajte šanse – ni ovo neće večno trajati. Uživajte u novim kontaktima, jer danas može doći do značajnijeg susreta.

ŠKORPIJA

Sve ide baš onako kako ste planirali. Obavili ste važan poslovni dogovor i već vidite da je realizacija bukvalno na dohvat ruke. Danas samo budite oprezniji sa troškovima – pare vam se lako izvlače iz ruku. Emotivno – dosta statičan dan...stvari ne funkcionišu po vašim željama...