Astro

Vage, danas ne propuštajte šanse koje vam se nude; Strelčevi, ono što vas je zbunjivalo, rasvetliće se…

Ovnovi su nešto isplanirali, ali avaj stižu obaveze. Da li ćete i vi biti takve "sreće" ili vas čekaju bezbrižni i lepi trenuci, proverite svoju astro poziciju.

20.02.2021. - 06:30h
Vreme da budemo zajedno
Vreme da budemo zajednofoto: Ivanko80/Shutterstock

OVAN

Verovatno je da niste planirali da budete aktivni i smoriće vas što ćete morati da posvetite svoje vreme jednoj obavezi. No, odlično je što vas ova okupiranost drži samo u prepodnevnim satima – popodne je već samo vaše, i to najviše za susrete sa nekim zanimljivim ljudima.

BIK

Našli ste pravi način da rešite jedan poslovni problem, ali je moguće da je neko od kolega morao da vam pritekne u pomoć. Ne raduje vas što ste potrošili više novca i možete biti zabrinuti zbog stanja svojih finansija. Komunikacija sa jednom osobom vam je simpatična i slatka...

BLIZANCI

Moguće je da će vam neko od kolega danas priteći u pomoć po pitanju obaveza. Ostaćete prilično iznenađeni, jer je ovo neko ko se ne angažuje tek tako oko drugih. Ne razmišljajte mnogo – zapamtite i budite spremni da uzvratite. U emotivnom segmentu odlično popodne i veče.

RAK

Okolnosti u poslovnom okruženju su danas dobre. Kolege i vi imate savršen odnos i zajedničkim snagama ćete uspeti da privedete kraju zaista veliku obavezu. Jučerašnji susret sa voljenom osobom vas je ostavio u velikim razmišljanjima. Vreme je da pokrenete neka pitanja...