Astro

Kako mogu da se obogate? Ovan kao posrednik na berzi, Rakovi pisanjem romana, Vodolije dobrom udajom!

Otkrivamo kako svaki od horoskopskih znakova razmišlja o novcu i koji im je najbolji put za postizanje materijalnog bogatstva!

26.09.2021. - 19:00h
Kako mogu da se obogate?
Kako mogu da se obogate?foto: Dean Drobot/Shutterstock

Ovan

Ovan je toliko agresivan da ima urođenu tendenciju da se nametne na pozicije moći. Ovnovi se bogate kao lekari (gde se igraju Boga), kao agenti i kao posrednici na berzi.

Bik

Bikovi su često vlasnici sportskih objekata i terena, a uspešni su i na području sportske medicine i fizioterapije. Često su vlasnici franšiza za fitnes. Počnu s jednom teretanom i ne staju dok ne postanu vlasnici lanca. Bikovi obožavaju novac.

Blizanci

Vrhunski kuvari i maheri za gedžete, Blizanci najbrže zarađuju u svetu hrane i tehnologiji. Oni se obogate na spuštanju cena. Odlični su u cenkanju, kupe stvari jeftino i preprodaju ih za visoku cenu. Zvuči jednostavno zar ne!

Rak

Rakovi mogu da se obogate pisanjem romana i radom u uslužnim delatnostima, na primer u turizmu. Oni imaju suptilnu viziju kako mogu da iskoriste neke vrlo lične situacije i osećaje i da ih unovče u ideje, a kasnije i poslove vredne milione.