Bikovima danas sve "polazi za rukom", Device su malo dekoncentrisane, Jarčeve će obradovati novčani dobitak...

Rakovi su malo rasejani, Škorpije su nezadovoljne - mada dobro skrivaju to svoje nezadovoljstvo. Ribama neko priskače u pomoć - bilo bi dobro da upamte to... A kakav dan je pred vama? Šta su vam "skockale" zvezde za ovu sredu?

Danas je dan za lepe stvari..., foto: Jacob Lund/Shutterstock
Danas je dan za lepe stvari..., foto: Jacob Lund/Shutterstock
.

OVAN

Postaće vam jasno da neke poslovne obaveze ne možete završiti, koliko god se trudili. Najverovatnije vas oni sa kojima radite usporavaju i prave vam distrakcije, slučajno ili namerno. Ne razmišljajte i ne nervirajte se, okrenite se ka lepšim stvarima – prema voljenoj osobi.

BIK

Možda ste nesigurni u prvim satima ovog radnog dana, već posle toga ulazite u jednu pozitivnu fazu, kada ćete dosta lako završavati sve što imate od obaveza. Sada možete ispraviti i greške koje ste u prethodnom periodu napravili, i to na lakši način. Emotivno – osećate se odlično.

BLIZANCI

U velikim ste razmišljanjima oko dogovora i poslovnih sastanaka koje ste imali. Pokušavate da nađete najbolji način da rešite situacije koje su ispred vas. Takođe, dosta ćete razmišljati o jednoj osobi koju ste upoznali preko poslovnih okolnosti – pravite strategiju na dalje.

RAK

Možda ste malo rasejani i konfuzni, ali je generalno dosta dobar dan pred vama. Jedino što ćete imati osećaj da vam vreme izmiče iz ruku i da je neophodno da neke stvari odradite što pre. Ako imate partnera, danas ga možete u mislima ili kroz flertovanje sa nekim drugim, prevariti.

Danas je dan za lepe stvari..., foto: Jacob Lund/Shutterstock
Danas je dan za lepe stvari..., foto: Jacob Lund/Shutterstock
.

LAV

Danas ćete postići dobre rezultate u poslovnom segmentu, ostvariti dosta toga od onoga što ste nameravali, ali vi lično nećete biti u potpunosti zadovoljni. Možda ste očekivali previše od sebe. Blaga napetost u odnosu sa voljenom osobom – ne provocirajte svađu i ne inatite se.

DEVICA

Iako će dan pred vama biti povremeno naporan i nervozan, uspećete dosta toga da postignete i završite. Povremeno možete imati problema sa koncentracijom i organizacijom obaveza, ali nećete biti skloni greškama. Možete se aktivirati prema nekom, prema kome osećate veliku strast .

VAGA

Danas možete pokrenuti bitnu poslovnu komunikaciju. Doduše, sam početak dogovora može biti naporan i prožet nerazumevanjem, ali ćete i vi i sagovornik uspevati da se brzo prilagodite. Jedna osoba vam jako nedostaje i ne možete da prestanete da razmišljate o njoj.

ŠKORPIJA

Zadržite potrebnu stabilnost u važnim dogovorima i kontaktima sa saradnicima. Možda ste negde duboko u sebi nezadovoljni, ali ne dozvolite da se to na vama vidi. Svoje emocije danas iskazujete lako i bez problema, prepuštate se u potpunosti voljenoj osobi.

Danas je dan za lepe stvari..., foto: Jacob Lund/Shutterstock
Danas je dan za lepe stvari..., foto: Jacob Lund/Shutterstock
.

.

STRELAC

Jedan dogovor ste uspeli da ostvarite i u potpunosti ste zadovoljni onim što ste postigli. Doduše, onaj unutrašnji glas vam šapuće da je to moglo i bolje, ali danas nemojte obraćati pažnju na njega. Dan je odličan da rešite problematiku u odnosu sa voljenom osobom.

JARAC

Do vas danas dolazi jedna solidna poslovna ponuda. Takođe, mogu vas obradovati vesti o uplati sredstava na vaš tekući račun. Ako ste imali bilo kakvih problema sa kolegama, danas ih možete rešiti na lak i jednostavan način. Drugi deo dana je kao stvoren za ljubav.

VODOLIJA

Sve će u poslovnom segmentu krenuti kako treba od jutra, a u tom fazonu će se nastaviti i na dalje. Bićete zadovoljni svojim rezultatima i onim što ste ostvarili. Možete imati problem sa uklapanjem obaveza, pa zakasniti na dogovoreni susret sa partnerom ili simpatijom.

RIBE

Jako će vam prijati ponuda od strane kolege da vam pomogne u nagomilanim obavezama. Zapamtite i budite spremni da uzvratite uslugu. Osećate sve veću potrebu da sa voljenom osobom sredite situaciju u vašem odnosu, i danas ćete se istinski potruditi oko toga.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/