Astro

Ovnovima danas svi planovi "padaju u vodu", Lavovi sumnjaju da im neko "radi iza leđa", Ribe "zaskače" primamljiva poslovna ponuda

Bikovi se trude da u što kraćem roku završe neke poslovne dogovore, ali ne ide im baš najbolje. Device su sluđene svim informacijama koje ih "zaskaču", Strelčevi su malo nezadovoljni... A kakav dan je pred vama?

27.01.2021. - 06:30h
Kakav dan je pred vama?
Kakav dan je pred vama?foto: simona pilolla 2/Shutterstock

OVAN

Danas je definitivno da nećete moći da ostvarite ništa od onoga što ste planirali. Situacije će same od sebe iskakati potpuno neočekivano i jedino što možete da uradite jeste da rešavate stvari u hodu. Voljena osoba će vas iznervirati svojim postupcima...

BIK

Žurite da završite poslovni dogovor, ali čini mi se da ćete realizaciju ipak morati da sačekate. Nadate se dobijanju bitnih vesti, ali informacije nikako ne dolaze do vas. Ako se malo opustite u odnosu sa voljenom osobom, možete imati lepe i strasne trenutke.

BLIZANCI

Pred vama je dan sa velikom količinom obaveza i sa kratkim rokovima za završetak. Kako ćete vi „ispeglati“ sve ono što je pred vama – to samo vi znate. Prijatelja ili osobu koja vam je simpatična ste možda uvredili svojim izjavama – pokušajte da ovo danas ispravite.

RAK

Neprijatna komunikacija sa poslovnim saradnikom. Možda ste zabrinuti kako će se ovo odraziti u vašem odnosu na dalje, ali smatram da nemate većih razloga za to. Sve će „leći na svoje mesto“ brže nego što mislite. Nešto bolja komunikacija sa emotivnim partnerom.