Astro

Blizanci su danas "u minus fazi", Vage ne znaju gde će od posla, Vodolije prave nove dogovore...

Ovnovi bi danas mogli da se "opare", Lavovi ne mogu da sakriju koliko ih "taj neko" privlači, Strelčevi s lakoćom završavaju sve obaveze... A kakav dan je pred vama?

26.01.2021. - 06:30h
Vreme je za nove poteze!
Vreme je za nove poteze!foto: Branislav Nenin/Shutterstock

OVAN

Neke nejasnoće i sumnje koje ste imali polako se razilaze i pred vama je solidan dan u poslovnom segmentu. Moguće je i da dobijete vesti o novčanom prilivu. Savršen je trenutak da se više aktivirate prema osobi koja vam se dopada, jer je sada otvorenija za komunikaciju.

BIK

Vaši se planovi danas odvijaju stabilnim tempom, ali je moguće da ćete morati da unesete manje promene. Zbunjuju vas postupci saradnika, jer povlači poteze o kojima se niste dogovorili. U emotivnom segmentu sada preovlađuje promenljivo raspoloženje.

BLIZANCI

Dosta ste umorni, opterećeni i u nekoj vrsti psihičkog pada. Nećete biti u podsticajnom raspoloženju i danas bi bilo dobro da uzmete više vremena za svoje opuštanje i odmor. Vrlo intenzivne emocije, ali nemogućnost da provedete više vremena sa voljenom osobom.

RAK

Danas dobijate šansu za razgovor ili susret sa poslovnim saradnikom koji vam je važan ili sa kojim biste želeli da ostvarite dublji kontakt. Vreme je da iznesete svoje predloge, jer imate dovoljno samopouzdanja i stabilnosti. Intenzivan susret sa voljenom osobom.