Astro

Tek je ponedeljak, a Bikovi su već preopterećeni; Škorpije jurcaju "kao muve bez glave", Jarčevi nikako da "isplivaju" iz obaveza

A kakav dan je pred vama? Šta su vam "smućkale" zvezde za ovaj ponedeljak.

25.01.2021. - 06:30h
Danas mnogi imaju posla 'za izvoz'...
Danas mnogi imaju posla "za izvoz"...foto: studiostoks/Shutterstock

OVAN

U toku današnjeg dana ćete biti impulsivniji nego inače, pa ne reagujte prebrzo u svojim bitnim poslovnim i emotivnim relacijama. Porodični i poslovni segment će biti teško uskladiti. Očekujte nerazumevanje od onih koji su vam najbliži.

BIK

Moguće je da vas suviše opterećuje problematika oko finansijskog segmenta ili dogovora sa važnim saradnicima. Ne brzajte sa izjavama da ne biste pokvarili sebi šanse za uspeh. U odnosu sa voljenom osobom merite reči, možete je nehotice uvrediti ili povrediti.

BLIZANCI

Današnji dan vam donosi promenljivo raspoloženje i osećaj da vam neke situacije izmiču iz ruku i da nećete uspeti da ih uspešno okončate. Možda je bolje da se povučete i date sebi vremena da razmislite. Intenzivno razmišljate o nekom, ali se ne usuđujete da napravite prvi korak.

RAK

Kolega vam danas može izložiti plan o kojem bi vredelo razmisliti. Vrlo ste oprezni, pa se nećete upustiti ni u šta tek tako, ali ipak uzmite u obzir i ovu opciju. Kako dan bude odmicao, potreba za voljenom osobom će postajati sve jača. Dosta intenzivan kontakt.