Astro

Tek je ponedeljak, a Bikovi su već preopterećeni; Škorpije jurcaju "kao muve bez glave", Jarčevi nikako da "isplivaju" iz obaveza

A kakav dan je pred vama? Šta su vam "smućkale" zvezde za ovaj ponedeljak.

25.01.2021. - 06:30h
Danas mnogi imaju posla 'za izvoz'...
Danas mnogi imaju posla "za izvoz"...foto: studiostoks/Shutterstock

LAV

Taman ste mislili da ste jedan posao odradili bez veće problematike, a do vas stižu informacije o odlaganju ili prolongiranju. Takođe, papiri vam mogu napraviti problem. U razgovoru sa voljenom osobom se ne istrčavajte i dva puta razmislite pre nego što nešto kažete.

DEVICA

Dobili ste informacije koje su vam bile potrebne, ali ovo je daleko od onoga što ste zamišljali ili čemu ste se nadali. Nećete biti zadovoljni. Obaveze voljene osobe vas mogu sprečiti da provedete popodne zajedno. Ovo će dosta uticati na vaše raspoloženje.

VAGA

Neko pokušava da vas ubedi, ali vi ne želite da ga saslušate. Vaši su stavovi utvrđeni i nećete dozvoliti da vam ih drugi tek tako menjaju. Ipak, u sebi ćete razmišljati da li ste na pravom putu. Nesigurnost po pitanju odnosa sa voljenom osobom. Sumnjate u neke njene izjave.

ŠKORPIJA

Ceo dan ćete provesti u jurnjavi i gužvi, ali generalno – na kraju dana nećete biti zadovoljni onim što ste postigli. Suviše se toga sada postavlja kao prepreka i usporava vas. Osećate jaku potrebu da se pokrenete prema nekome, ali se uzdržavate i lomite u sebi.