Astro

Nedeljna astro prognoza: Pun mesec ustalasaće emocije kod mnogih znakova - Vage treba da se strpe, Škorpije da se klone ljubomore…

Nova nedelja donosi i nove izazove, i to u vreme punog Meseca. Kakve su astrološke prilike vezane za vaš znak, saznajte!

24.01.2021. - 15:45h
Burno može da bude
Burno može da budefoto: Master1305/ Shutterstock

OVAN

Hrana

Ovnovima je potrebno da konstantno dopunjavaju svoje snage kaloričnom hranom. Meso na prvom mestu, jaja, sirevi, ali i mnogo svežeg voća i povrća. Energetsko dizanje raznovrsnom ishranom, izbegavajte premasnu, prezačinjenu hranu i slatkiše.

Ljubav

Potencijalne neprijatne momente u vašim emotivnim relacijama mogla bi tokom ove nedelje doneti pojačana osetljivost, posesivnost i tračci ljubomore koji će malo, malo pa naletati na vas. Ne bih rekla da imate pravog razloga za ovakva osećanja niti za nesigurnost koja je trenutno prisutna. Ovu energiju je lepo i lako preokrenuti u strast, pa izvolite – uživajte, umesto da sumnjate i opterećujete se! Slobodni Ovnovi – sva dešavanja sada uglavnom idu kroz segment društvenih mreža, prijatelja i izlazaka. Ovde može biti interesantnih dešavanja, pa i povratka neke komunikacije koja vam je bila zanimljiva.

Posao

Dosta planova za poboljšanje bilo finansijskog segmenta, bilo svojih pozicija, bilo za pokretanje nečeg novog. No, ti planovi baš i neće ići bez prepreka u ovoj sedmici, šta više – moguće je da vam se u poslednjem trenutku nešto ispreči i zablokira ili prolongira ostvarenje. Potrebno je da se vratite „korak unazad“ i da preispitate svoje poteze, spoznate gde ste napravili grešku. Rešivo je, iako ćete morati malo da sačekate. Manji problemi papirološke prirode i u komunikaciji sa saradnicima. Ne brzajte.

Novac

Postoji osnova za pojačane prilive u ovoj nedelji, mada vas to neće opustiti i rasteretiti.

Zdravlje

Nervoza,manji problemi sa spavanjem.

BIK

Hrana

Da biste se osećali dobro, i funkcionisali sa dovoljno energije, ali bez težine – potrebno je da ove nedelje konzumirate laganiju hranu, koju ćete rasporediti na što više malih obroka. Najviše će vam prijati kombinacija mesa I salata, najbolje od svežeg povrća.

Ljubav

Iako je odnos sa partnerom suštinski jako stabilan, postoje situacije oko kojih će biti stresa i nervoze u ovoj nedelji. To može biti neki komunikacijski problem – da se po nekim pitanjima ne slažete, ali mogu biti i okolnosti bilo kod vas ili kod druge strane koje vam donose nemire koji se prelivaju i na vas dvoje. Jako je važno da razumete i podržite jedno drugo, da se potrudite da sitnice koje realno gledano nisu bitne utiču na dalji tok vaše veze. Slobodni Bikovi – šanse za emotivne priče i pričice postoje kod vas, ali one se konkretno u ovom periodu mogu zasnivati najpre na strastima i uzbuđenju.

Posao

Period nerviranja i opterećenja kada je poslovni segment u pitanju se nastavlja. No, to ne znači da nedelja pred vama nije uspešna, ma jeste – samo što će vam trošiti živce i testirati vaše strpljenje do maksimuma. U stvari, živce će vam najpre trošiti osobe sa kojima ste u kontaktu na dnevnoj bazi – šefovi na prvom mestu, pa onda kolege i saradnici, klijenti. Kod ovih poslednjih – računajte na sve moguće i nemoguće zahteve i želje. Od vas će se očekivati da budete posvećeni i rešavate sve u treptaju oka.

Novac

Manji problemi,najpre zbog neočekivanih troškova vezanih za kuću i ukućane.

Zdravlje

I dalje postoji potreba za oprezom po pitanju povreda i respiratornih organa.

BLIZANCI

Hrana

Vi ćete se uglavnom osećati pozitivno, dobro, ali sa nešto promenljivom energijom i bržim umaranjem nego inače. Vaša bi ishrana trebala da sadrži od svačega po malo, u manjim obrocima, ali poseban akcenat stavite na voće i povrće koje će vam izuzetno prijati.

Ljubav

Vaše mentalno opterećenje i nervoza sada mogu ustalasati odnos sa partnerom. Takođe, strahovi i nesigurnost su naglašeni pa vam se mišljenja i raspoloženja menjaju u deliću sekunde. Isto tako – ukoliko postoji nešto skriveno, prikriveno, nejasno, zakulisno – bilo kod vas ili kod druge osobe – to takođe može dovoditi do nemira. Nedelja koja vam ne da da živite mirno sa partnerom – čas vas digne i oraspoloži, čas vas zaroza i iznervira. Slobodni Blizanci – vaša planeta Merkur kreće retrogradno ove sedmice – kome vi to imate nameru da se vratite i jeste li sigurni da je to baš pravi potez za vas? Idite napred, ne unazad.

Posao

Ide,ide pa stane. Sve je super, pa eto greške. Teče lako i lepršavao, pa onda dođe naporno i teško. I vaša energija je čas fenomenalna i odlično ste raspoloženi, a onda se bukvalno „zabagujete“ i upadnete u stresnu fazu. A okolnosti vam neće olakšavati, da znate. Kao da se sve urotilo protiv vas – baš onda kada vam je potrebno da se mentalno rasteretite – samo doleću i dolaze nove obaveze, novi zahtevi, novi papiri, novi dogovori. Cimaju vas okolnosti na sve strane, ali vi stoički izdržavate i ne odustajete.

Novac

Zaraditi pare možete. Zadržati ih.....e to će već nešto teže ići.

Zdravlje

Nervoza, nesanica, pritisak, anksioznost, problemi sa respiratornim organima.

RAK

Hrana

Pun Mesec doneće Rakovima pojačan apetit, a posebno naglašenu potrebu za slatkišima i šećerom. U ovim danima možete lako nabaciti na sebe po koji kilogram viška, pa pokušajte da podignete ručnu kočnicu.....

Ljubav

Od samog ulaska u ovu nedelju osećanja će krenuti da vas „rešetaju“. Da se talasaju u vama, da ne možete da ih uhvatite ni za glavu ni za rep. Čas ćete drago biće voleti najviše na svetu, čas ćete osećati pritisak na sebe – kao da vas druga strana bez reči „gura“ u nekom pravcu koji se vama ne sviđa. Može vam se ne svideti i pojačana ljubomora i posesivnost koja dolazi od dragog vam bića. U svakom slučaju, sedmica vam nije pogodna da rešavate iole ozbiljnija pitanja i stavke sa partnerom. Samo budite jedno pored drugog. Slobodni Rakovi – ljubavne šanse dolaze kroz prijatelje i društvene mreže.

Posao

I pritisak od strane saradnika i klijenata će biti prisutan i teško ga možete izbeći u ovom periodu. Možda smatrate da drugi od vas očekuju previše, ali apsolutno ste sposobni da im izađete u susret i sve završite i obavite u roku. Doći će do nekog zastoja u komunikaciji ili po papirološkim pitanjima – možda baš tamo gde vam je to najbitnije i od najveće važnosti – ali se sređivanje očekuje do kraja radne sedmice ili najkasnije – početkom naredne nedelje. Nemojte kasniti sa svojim obavezama.

Novac

Ne baš povoljna nedelja za finansijska pitanja.

Zdravlje

Stres, problemi sa želucem.