Astro

Nedelja: Devicama će dan zasladiti voljena osoba, Vagama prija društvo prijatelja, Strelčevi žele da udovolje sebi

Bikovi bi uživali u čarima života, tako im predviđaju astrolozi. Šta se dešava sa vašim znakom, pročitajte!

24.01.2021. - 06:30h
Samo da smo zajedno
Samo da smo zajednofoto: George Rudy / Shutterstock

OVAN

Današnji dan bi bilo dobro iskoristiti za odmor, jer se vidi da su vaše energetske snage već pri kraju. No, u svakom slučaju vam predlažem aktivan odmor u smislu da odete negde van grada ili da se makar prošetate, krećete, uživate u druženju i ljudima koji su oko vas.

BIK

Dan kada bi najbolje bilo uživati u svim čarima života – u dobrom društvu, odličnoj hrani, okruženi osobama do kojih vam je stalo. Moguće je da ćete danas potrošiti i neki dinar više od onoga što ste planirali, ali šta sada – potrebno vam je opuštanje, pa nemojte žaliti....

BLIZANCI

Danas vam je najviše potrebno prisustvo i pažnja od strane voljene osobe, a vaše drago biće će biti itekako voljno da vam izađe u susret. Šta više, partner će se baš potruditi da vam ulepša zajedničke trenutke i udovolji na svaki način. Budite fini pa uzvratite pažnju.

RAK

Koliko god se danas trudili da se opustite, non stop vam u mislima stoji opterećenje zbog nekih poslovnih obaveza koje će vas sačekati u ponedeljak. Pokušajte da se rasteretite, ako niste za društvo onda pogledajte neki dobar film ili slušajte muziku koju volite.