Astro

Teške misli more Rakove ove subote, Blizanci znaju da su meta kritike, dok se Ovnovi spremaju za zabavu, ali…

Lavove čeka susret kakvom se nisu nadali, a šta mogu da očekuju drugi znaci horoskopa, pogledajte!

23.01.2021. - 06:30h
Lep dan da se izađe
Lep dan da se izađefoto: By PH888 / Shutterstock

OVAN

Sa nestrpljenjem očekujete odgovor od poslovnog saradnika, ali nemojte biti razočarani ako ne uspete u onome što ste nameravali. Biće prilike u nekom drugom periodu. Partner je raspoložen za kućnu varijantu, dok biste vi pre da izađete negde zajedno.

BIK

Vreme je da se posvetite obavezama, ali ni malo niste raspoloženi za posao. U nekom ste statičnom, letargičnom stanju i najradije biste se izvalili i odremali tokom celog dana. Kao za baksuz, i partner ima neke stvari koje mora obaviti pa neće imati ko da vas animira i oraspoloži.

BLIZANCI

Dobro je što su vam poslednjeg radnog dana pale na pamet obaveze koje ste trebali već odavno da završite. No, vodite se principom – bolje ikad nego nikad, i spremate se da prionete na posao. Nemojte biti iznenađeni ako dobijete kritiku od strane poslovnog saradnika.

RAK

Danas ste u kontaktu sa izuzetno napornim ljudima koji vam u potpunosti oduzimaju energiju. No, neophodni su vam I pokušavate da se uskladite sa njima. Ni u kontaktu sa partnerom nećete uspeti da se oraspoložite kako treba. Muče vas neka razmišljanja.