Astro

Bikovi su prilično zbunjeni danas - neko ih je naterao da se zamisle, Škorpije su u strahu da ne "istrče pred rudu"

Blizanci svuda oko sebe šire pozitivnu energiju, Lavovima prijatelji daju "vetar u leđa", Vodolije s nestrpljenjem očekuju jedan susret... A šta su vama zvezde priredile za prvi radni dan u ovoj nedelji?

18.01.2021. - 06:30h
Bikovi su prilično zbunjeni danas...
Bikovi su prilično zbunjeni danas...foto: Depositphotos/NatashaFedorova

OVAN

Korektan odnos sa ljudima sa kojima danas dolazite u kontakt. Saradnici imaju razumevanja za vašu povremenu nervozu i biće lako dogovoriti se i uspostaviti dobru radnu atmosferu. Potrebno vam je da se partner više potrudi oko vas, da vam pokaže više pažnje, razumevanja i prisutnosti.

BIK

Neko vas je svojom primedbom naterao da se zamislite i sada niste sigurni da li su vaši potezi u poslovnom segmentu bili pravi. Nemojte sebi kvariti dan sumnjičavošću. Dobre mogućnosti za zaradu. Nekima se smeši intenzivna komunikacija ili čak avantura preko posla.

BLIZANCI

Odlično se osećate danas i u poslovnom segmentu ćete funkcionisati dobro. Vaše raspoloženje je zarazno i uspećete da sve oko sebe animirate i nasmejete. Očekujte prilično iznenadan poziv za izlazak od osobe koju relativno skoro poznajete. Možda bi vredelo pokušati...

RAK

Rešili ste da uvedete promene kod sebe i da se na drugačiji način postavite prema osobama sa kojima sarađujete. Ne želite više da se trudite oko nečega (ili nekoga) pošto vidite da je sve to što preduzimate manje više uzaludno. Dan odličan za fine trenutke u okviru porodice.