Astro

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi napeti zbog finansija, Rakovi rasčišćavaju emotivnu situaciju, Srelčevi - čuvajte se POVREDA!

Evo kojim astrološkim bojama će biti obojen period od 18-24. januara.

17.01.2021. - 15:59h
žena
foto: Depositphotos, VitalikRadko

OVAN

Hrana

Ove ćete se sedmice prilično trošiti i bilo bi dobro da pojačate svoju ishranu namirnicama koje su obogaćene gvožđem i magnezijumom. Prazne kalorije iz slatkiša, grickalica, šećera i testa samo će negativno uticati na vas – osećaćete se tromo i bez snage.

Ljubav

Energija i adrenalin vas pucaju u ovoj nedelji, ali zajedno sa ovom podsticajnom energijom dolazi i nerviranje, neizdrž i manjak takta što se itekako može osetiti u vašim emotivnim relacijama. Ukoliko želite da izbegnete poteze, postupke i reči koje bi mogle da donesu sukobe i rasprave, bilo bi dobro da ne reagujete na prvu loptu. Suštinsko razumevanje postoji između voljene osobe i vas, pokušajte da kroz neke fine i podsticajne trenutke uživate zajedno. Slobodni Ovnovi – dolazićete u kontakt sa osobama koje vas inspirišu na akciju, sa kojima imate zanimljivu komunikaciju i flertovanje.

Posao

Neke pozitivne promene se otvaraju pred vama, sada je samo pitanje na koji način ćete ih iskoristiti. Pojedini Ovnovi će mirno, isplanirano i istrajno ići ka svojim ciljevima, ali biće i onih koji će odluke donositi u trenutku i „prebijati preko kolena“. Vaši ciljevi i planovi sada mogu biti poprilično značajni i veliki – bitno je samo da ne žurite i da dobro sagledate sve okolnosti. Jedino što vam se ne preporučuje – ne odustajte od svojih planova i pored prepreka. Prepreke su rešive, možete ih savladati.

Novac

Možete biti nervozni i napeti zbog finansija, mada realno – nema pravog razloga za to.

Zdravlje

Problemi sa varenjem, sa grlom. Stariji – slabija cirkulacija, pritisak.

BIK

Hrana

Primetili ste da se u poslednje vreme vaši apetiti samo pojačavaju i da ne uspevate sebe baš uvek da obuzdate kada su na stolu vaše omiljene namirnice. Za ovakav vid funkcionisanja postoji tendencija da se nastavlja i dalje, a vi samo vodite računa da ne preterate...

Ljubav

Napetost i nervoza koja dolazi iz okoline nije nešto što može uticati na odnos sa voljenom osobom. Naravno, na vama je da prepoznate zašto se kod vas tako lako budi tvrdoglavost, bes, teranje inata – i da shvatite da partner nema nikakve veze sa tim. Možete sada biti velika podrška jedno drugom, jer su osećanja koja nosite kod oboje stabilna i sigurna. Prava komunikacija je sada ključ balansa u vezi. Slobodni Bikovi – dosta toga zanimljivog se sada dešava kod vas. Na“meti“ ste suprotnog pola pa neće biti čudno ukoliko se u ovom periodu pokrenu priče i pričice koje će vam doneti uzbuđenje i adrenalin.

Posao

Nije vam lako da se izborite sa talasom nadolazećih promena u poslovnoj sferi, kao što vam nije lako da imate normalnu komunikaciju sa saradnicima i autoritetima. Zaista bi bilo dobro da pokušate da sačuvate svoj mir i mentalnu stabilnost i da ne dozvolite da vas drugi „povuku“ i isprovociraju. Imate energije na izvoz, samo je potrebno da je usmerite na prave stvari i na svoje ciljeve. Poslovno okruženje je i dalje nestabilno i uzavrelo, ali vi možete vrlo uspešno isplivati iz svega što je oko vas.

Novac

Promenljivo – neočekivani prilivi, ali isto tako i neočekivani troškovi i odlivi novca.

Zdravlje

Mogućnost povreda, infekcija. Respiratorni organi su osetljivi. Problemi sa spavanjem.

BLIZANCI

Hrana

Nervozni ste, pa to prenosite i u svoje navike po pitanju ishrane. Kao da nemate dovoljno vremena da natenane uživate u obroku kod kuće, već ćete uglavnom jesti „usput“. Ako je to ikako moguće, makar izbegavajte češće odlaske u pekaru i brzu hranu...

Ljubav

Vi ste opterećeni i nervozni, a u istom fazonu je i voljena osoba. Mnogo toga vam oboma skakuće po živcima i oduzima vreme, pa će verovatno postojati momenti u kojima partner i vi možete burno odreagovati na neku glupost koja realno gledano, nema uticaj na vaš odnos. I pored razumevanja koje sada postoji i zajedničke potrebe da uživate u svom odnosu i opustite se – postojaće trenuci i dešavanja tokom ove sedmice koji vas na kratko mogu „prodrmati“. Slobodni Blizanci – vi ste u svom elementu. To ne znači da ćete pronaći ljubav svog života, ali vam svakako donosi dobru energiju i puno kontakata.

Posao

Postojaće potezi, momenti i odluke koje ćete morati da donesete i pokrenete a zbog kojih se nećete osećati dobro ili ćete imati sumnju u ispravnost onoga što ste pokrenuli. Nesigurnost sada kod vas postoji, ali to ne znači da niste u periodu kada se možete odvažiti da napravite značajniji zaokret, napravite promenu. U poslovnoj sferi se trudite da vaši postupci budu moralni i zakonski legalni – da biste izbegli potencijalne probleme. Sve ćete obavljati bukvalno u poslednjem trenutku.

Novac

Ima osnova za solidnu finansijsku situaciju u ovoj nedelji. No, stoji i opterećenost dugovima.

Zdravlje

Cirkulacija, pritisak, problemi sa spavanjem, meteoropatske tegobe.

RAK

Hrana

U dobrom ste i podsticajnom raspoloženju tokom ovog perioda, ali ćete biti s vremena na vreme užurbani, pa možda nećete stići da baš obratite pažnju da jedete raznovrsno i kvalitetno. Pokušajte da makar doručak, kao najvažniji obrok, bude uvek nešto bogatiji.

Ljubav

Sve se više i brže raščišćavaju situacije u emotivnim partnerstvima kod Rakova. Otpada ono što ne valja, ostaje ono što može trajati. Naravno – da li ćete kroz ovu nedelju proći u duševnom miru, ljubavi i strasti i lepim zajedničkim, podsticajnim aktivnostima sa partnerom....ili ćete se non stop nešto kačiti,podbadati – zavisi samo od prirode vašeg odnosa i njegove stabilnosti. Realno je i jedno i drugo. Suština je da se vaš odnos menja, a na koju stranu će otići te promene – videćemo. Slobodni Rakovi – debelo ste zaintrigirani nekim i trudite se da sa ovom osobom što češće budete u kontaktu. Neka se razvija sve polako.

Posao

Iako kao okvirno imate neku sigurnost, daleko je to od situacija da biste se osećali stabilno i zadovoljno. Presija na vas ide kroz obaveze, ali i kroz kontakte sa saradnicima i autoritetima. Cela nedelja će vam proleteti u treptaju oka – mešaće se brzina, haotičnost, nervoza - sa povoljnim informacijama, dobrim poslovnim šansama i velikim prilivom energije kod vas. Jedan veliki bućkuriš dešavanja kroz koji ćete vi prilično uspešno ploviti i snalaziti se. Povoljnosti kroz inostranstvo ili kroz strane klijente.

Novac

Postoji prostor za zaradu, ali ne postoji osećaj stabilnosti po ovom pitanju.

Zdravlje

Mogućnost glavobolja, osetljivost grla i celokupnog respiratornog trakta. Stariji – cirkulacija.