Astro

Blizanci, ne dozvolite da vam raspoloženje pokvari razmišljanje o praznom novčaniku; Rakovi, ne sedite u kući, iskoristite dan!

Prema astro prognozama, najbolje bi bilo da se Ovnovi pokrenu, da se mrdnu iz svoje svakodnevice. Kakve su vaše astro prilike, pogledajte!

17.01.2021. - 06:30h
Šetnja, akcija, razgovor sa ljudima
Šetnja, akcija, razgovor sa ljudimafoto: Depositphotos/Martynova.Katie

OVAN

Savetovala bih vam da ovaj dan provedete u pokretu. Pravi je trenutak da odete na neko kraće putovanjce, na izlet van grada ili makar u šoping. Ali obavezno sa voljenom osobom. Doduše, budite sigurni da ćete potrošiti više nego što ste planirali, ali vredeće!

BIK

Ako postoji savršen dan za ljubav, onda je to ovaj. Prema tome, razloga za bilo kakvo čekanje i oklevanje nemate, jedino što je potrebno je da sa vašim partnerom napravite dobar dogovor i izgubite se negde što dalje. Budite okruženi prirodom, zanimljivim ljudima, dobrim raspoloženjem!

BLIZANCI

Sigurna sam da vas nešto vezano za finansijski segment danas „bode u mozak“ ali ne smete dozvoliti da vam to kvari dobro raspoloženje i mogućnost za provod sa osobama koje volite. Dobri su momenti i za porodična okupljanja i druženje sa decom. Opušten dan pred vama.

RAK

Nemojte da razmišljate da bi bilo najbolje da se zavučete u kuću i krenete sa brisanjima prašine i pranjem kuhinjskih elemenata. Ovaj dan se može iskoristiti na mnogo bolji način, a vama je potrebno da se opustite i rasteretite od napetosti iz prethodne sedmice.