Astro

Bikovi danas imaju sve šanse da brzo i lako reše probleme na poslu, Device "ne znaju gde udaraju", Ribe samo otaljavaju posao...

Blizancima neko nudi uslugu, ali nisu sigurni da li da je prihvate ili ne - svakako bi trebalo brzo da odluče. Lavovi imaju elana za posao, pa završavaju i više nego što je potrebno. Strelčavi su takođe orni za posao... A kakav petak je pred vama?

15.01.2021. - 06:30h
Nekima posao danas baš 'ide od ruke'...
Nekima posao danas baš "ide od ruke"...foto: Depositphotos/DuxX73

OVAN

Danas stvari u poslovnom segmentu polako dolaze na svoje mesto i uspećete da sredite ili zataškate neke napete situacije iz prethodnog perioda. Poslednji je trenutak da postavite neka pitanja u svojim emotivnim relacijama, nema više razloga da čekate i oklevate.

BIK

Imate šansu da na lak i brz način sredite probleme u poslovnom segmentu, ali će biti potrebno da smanjite tvrdoglavost i pristanete na neke uslove. Vaša inicijativa sada može jako pokrenuti situaciju sa osobom koja vam se dopada. Angažujte se odmah u prepodnevnim satima.

BLIZANCI

Neko vam nudi uslugu koja vam bi vam jako pomogla da rešite jedan problem u poslovnom segmentu, ali vi niste sigurni da li da ovo prihvatite ili ne. Nemojte razmišljati previše, jer ponuda neće trajati večno. Bolje ste raspoloženi u odnosu sa voljenom osobom, širite pozitivnu energiju.

RAK

Shvatate da je došlo vreme da se na drugačiji način postavite i prema problemima, ali i prema ljudima u poslovnom okruženju. Neko očekuje da preuzmete i deo njegovih obaveza, ali ovo u potpunosti iskulirajte. Niste dužni da pomažete lenjivcima. Emotivno ste se digli, bolji odnos sa partnerom.