Astro

Kakvi su u ljubavi? Ovan želi da bude "gazda u kući", Lav voli da se hvali ljubavnim umećem, Jarac ima jak erotski potencijal...

Otkrivamo kakvi su zodijački znakovi u ljubavnim i bračnim odnosima...

13.01.2021. - 20:00h
Kakvi su u ljubavi?
Kakvi su u ljubavi?foto: Depositphotos/AllaSerebrina

Lav

Lav je velikodušan, dominantan i ekstravagantan. Voli da se hvali ljubavnim i seksualnim umećem, ali jednom kad se zaljubi postaje pouzdan i odan partner. Svog izabranika, tj. izabranicu obasipaće ljubavlju i poklonima, a pobrinuće se i da im ljubavno gnezdo odiše luksuzom i elegancijom.

Strastven je, iskren i otvoren pa će druga strana uvek znati na čemu je. Lav je u proseku dobar i lojalan muž, ali postoji i drugi tip Lava, a taj često traži zadovoljstvo sa strane. S obzirom da se smatra savršenim muškarcem, neverstvo partnerke neće tolerisati. Lavice su izuzetno sposobne i atraktivne žene nepresušne energije. One su strastvene i odane partnerke i odlične majke, a usput grade i uspešnu karijeru. Često su dominantne u braku.

Devica

Devica je racionalan, analitičan, kritičan i izbirljiv znak pa je nije lako osvojiti ni zadovoljiti. Partner će je pre privući inteligencijom nego izgledom i seksipilom. U ljubavi je nežna i odana, a emocijama i seksu prepustiće se u trenutku kada stekne potpuno poverenje u partnera.

Ako proceni da on ispunjava njena očekivanja, prihvatiće tradicionalne bračne obaveze i postati vrlo pouzdana partnerka. Ona ljubomorno čuva privatni i porodični život, veliki je perfekcionista u kući i na poslu. Muškarci Device prilično su konvencionalni i konzervativni, u životu ih pokreće razum, a ne strast, ali svojoj porodici će obezbediti komforan i luksuzan život kao i žene ovog znaka. Odani su partneri i retko se razvode jer im se brak zasniva na prijateljstvu i zajedničkim interesima.

Vaga

Vage su uz Rakove najveći zavisnici od ljubavi i partnerskih odnosa. Muškarci i žene ovog znaka žude za obožavanjem i laskanjem te imaju jaku želju i potrebu za simpatijom, seksom i druženjem. Šarm im je neosporan, ali često ga svesno koriste da bi postigli određen cilj.

Vole da flertuju i ne žure u brak, a potencijalne partnere često idealizuju i gledaju kroz ružičaste naočare. Osim šarma žena Vaga ima urođen talenat za harmoniju i estetiku pa će njen izabranik biti pravi srećnik. Muškarcima Vagama ne odgovara bračni život, ali ga i ne isključuju.

Škorpija

Škorpija je magnetična i ima jak seksualni potencijal, ali nije lak partner. Ne podnosi jake i dominantne žene, a ako stvari izmaknu kontroli, sklon je nasilju. Žena mora da bude u njegovoj senci da bi im brak bio uspešan. Posesivan je i ljubomoran, voli i mrzi jednakom žestinom, a u seksu je izuzetno strastven i nezasit.

U brak često ulazi zbog društvenog statusa, ali priuštiće svojoj ženi i deci dobar život i nikome neće dozvoliti da ugrozi njegovu porodicu. Žene Škorpije su jake, odane, energične i realistične, a partnera vide u pravom svetlu i onda kada su u njega jako zaljubljene. Njihov seksualni potencijal je izuzetno naglašen. Dominantne su, ljubomorne, posesivne i sarkastične, pa život s njima nije jednostavan.