Astro

Turbulentan dan je pred Ovnovima, ali sve da drže pod kontrolom; Jarčevi će "iskočiti iz kože" ako ne kažu šta im je na umu

Bikovima stižu zanimljive informacije "pod ruku", previše posla Vagama budi žudnju za voljenom osobom, Vodolije su šokirane pričama koje "kolaju" oko njih... A kakav dan je pred vama?

13.01.2021. - 06:30h
Ko će danas imati pune ruke posla?
Ko će danas imati pune ruke posla?foto: Depositphotos/Ivanko1980

OVAN

E ovakva dešavanja u poslovnom segmentu svakako niste očekivali. Situacije se menjaju iz trenutka u trenutak, ali ćete vi nekako uspevati da sve držite pod kontrolom. Partner ne poštuje neke vaše dogovore, ali ste vi u ovom trenutku spremni da pređete preko toga.

BIK

Danas dobijate neke informacije koje vam mogu u potpunosti promeniti koncepciju daljeg delovanja u poslovnom segmentu. Ne istrčavajte se sa izjavama, da vam partneri ili saradnici ne bi zamerili. Na jedvite jade uspevate da odvojite malo vremena za voljenu osobu.

BLIZANCI

Ako se budete suviše opterećivali nečijim rečima, propustićete da završite veću poslovnu obavezu. Pokušajte da se usredsredite na ono što je zaista bitno. Smatrate da dajete mnogo više nego što dobijate u odnosu sa voljenom osobom i to čini da počinjete polako da besnite.

RAK

Danas posvećujete premalo pažnje onome što vam je neophodno da uradite. Niste prisutni duhom i usmereni ste više na emotivnu stranu, jer tu postoji nezadovoljstvo. Moguće je da vas je partner iznenadio svojom izjavom, i sada konstantno njegove reči analizirate...