Astro

Rakovi danas pokušavaju da budu praktični - ali "slaba vajda" od toga, Škorpije hoće da "iskoče iz kože" od nervoze...

Ovnovi žele da savrše sve obaveze danas, ali neće im baš "poći za rukom"... Lavovi su "narogušeni" jer neko pokušava da im preuzme mesto "šefa"... A kakav dan je pred vama? Šta su vam pripremile zvezde za ovaj utorak? 

12.01.2021. - 06:30h
Malo flerta u poslu neće da škodi...
Malo flerta u poslu neće da škodi...foto: Depositphotos/Ivanko1980

LAV

Ne dopada vam se što neko pokušava da zauzme vaše mesto u jednom poslovnom projektu. Sebe smatrate za lidera i osobu koja najbolje poznaje materiju. Ne budite nervozni, postoje i lakši načini da se situacija reši. Dobar odnos sa voljenom osobom.

DEVICA

Pravi je momenat da zatražite da vam neko uzvrati uslugu. Nema potrebe da se ustručavate i premišljate. Pokušavate da ostvarite dobru komunikaciju sa voljenom osobom, ali ste dosta nervozni i to povremeno i prenosite u odnos.

VAGA

Savladajte unutrašnje neraspoloženje, energiju koju danas imate okrenite ka bitnim poslovnim pitanjima. Odličan je trenutak za komunikaciju sa partnerima, ubedljivi ste i puni samopouzdanja. Neko vas posmatra i vi to osećate, ali se pravite naivni.

ŠKORPIJA

Hoćete da iskočite iz kože od nervoze, jer neki ljudi na koje ste računali, odugovlače i kasne sa obavezama prema vama. Ne dozvolite da vas ovo raspoloženje „uvuče“ jer možete preneti nervozu i u svoje emotivne relacije. Ne besnite, nije vam voljena osoba kriva...