Astro

Rakovi danas pokušavaju da budu praktični - ali "slaba vajda" od toga, Škorpije hoće da "iskoče iz kože" od nervoze...

Ovnovi žele da savrše sve obaveze danas, ali neće im baš "poći za rukom"... Lavovi su "narogušeni" jer neko pokušava da im preuzme mesto "šefa"... A kakav dan je pred vama? Šta su vam pripremile zvezde za ovaj utorak? 

12.01.2021. - 06:30h
Malo flerta u poslu neće da škodi...
Malo flerta u poslu neće da škodi...foto: Depositphotos/Ivanko1980

OVAN

Nadaćete se da ćete uspeti da završite obaveze, jer ste napravili dobar plan dnevnih aktivnosti, ali budite uvereni da vam danas slede distrakcije sa svih strana, i da ćete morati da žurite i prilagođavate se u hodu. Jedna osoba pozitivno reaguje na vaše udvaranje, aktivirajte se što više možete.

BIK

Dosta ste smireni u kontaktu sa osobama koje su vam poslovno bitne, iako biste u nekim trenucima „iskočili iz kože“ zbog sporosti kojima se odvijaju vaši planovi. Povremena napetost, ali uspevate da održite dobar balans. Flertovanje preko posla, neko uporno obleće oko vas.

BLIZANCI

U poslovnom segmentu je neophodno da budete fokusirani i usredsređeni, i da čujete šta je ono što se od vas zahteva. Misli su vam na nekoj desetoj strani, pa je moguće napraviti i grešku ili propust. Danas dajete prioritet svojim prijateljima i društvu, voljena osoba ide u drugi plan.

RAK

Pokušavate da budete racionalni i praktični, ali vam to teško polazi za rukom. U ovom ste trenutku suviše emotivni i promenljivog raspoloženja i lako upijate energiju okruženja. Mogući su sukobi sa nadređenima. Nedovoljna komunikacija sa voljenom osobom.