Astro

NEDELJNI HOROSKOP: Nema tog problema koji Blizanci ove nedelje neće moći da reše, Vage tragaju za zabavom, Vodolije su u haosu

Mlad Mesec u nedelji pred nama mnogima donosi zanimljive kontakte preko društvenih mreža, ali i pregršt novih poslovnih prilika... Ljubav ili posao? Šta su vam "zakuvale" zvezde ovog puta?

11.01.2021. - 00:20h
Sreća
Srećafoto: Depositphotos/CITAlliance

OVAN

Hrana

Kod Ovnova je i dalje naglašena želja za jakom, teškom, žestoko začinjenom hranom, iako vam to može doneti manje tegobe sa želucem. Više biste ove sedmice trebali da obratite pažnju na kvalitet namirnica koje koristite. Meso dovoljno termički obradite. Smanjite suhomesnato.

Ljubav

U inače stabilnim emotivnim vezama – odnos sa partnerom se usporio, stišao i to itekako može da prija oboma. Neki put je divno provesti zajedničko vreme bez drugih, bez buke i nervoze, bez mnogo priče i dešavanja, zar ne? No, u odnosima gde postoje „pukotine“ ovaj period donosi dosadu i nemotivisanost pa i jedno i drugo možete tražiti zabavu i podsticaj negde drugde, sa prijateljima ili na društvenim mrežama....Slobodni Ovnovi – sve ono što se vezuje za ljubav u ovoj sedmici se dešava neočekivano – kontakti preko društvenih mreža, bivši partneri, oni sa kojima poslovno sarađujete. Zanimljivo i brzo.

Posao

Mlad Mesec u polju pozicije, karijere i uspeha sredinom ove sedmice otvara prostor Ovnovima za nove poslovne početke. No, ti novi počeci i promene koje vas očekuju zahtevaće od vas veliku količinu energije, upornost i strpljivost. Nedelja sa puno novih informacija, vesti i dešavanja – poslovne ponude koje vas mogu iznenaditi i zateći nespremne. Komunikacija će vam i u ovoj sedmici predstavljati problem – nemojte požurivati ni druge ni sebe i nervoza se može pretvoriti u ozbiljne poslovne priče.

Novac

Mogućnosti za neočekivane finansijske pogodnosti ili prilive.

Zdravlje

Prehlade, problemi sa grlom. Kod dama mogući problemi sa hormonima i žlezdama.

BIK

Hrana

Izuzetno će vam prijati sir, kiselo mleko, jogurti, kao i suhomesnati proizvodi, turšija. Trudite se da smanjite začine, ali i da izbegavate slatkiše, čokolade, kolače. Takođe, sveže voće vam je potrebno radi dovoljnog unosa vitamina, naročito limun, kivi, pomorandže.

Ljubav

Vi imate sve preduslove da u emotivnom smislu provedete mirnu sedmicu, naravno – pod uslovom da partner i vi ne dozvolite da buka, gužva i galama iz okoline i od drugih utiču na vas dvoje. U suštini, ni partner ni vi trenutno niste u lakoj poziciji, postoji problematika kod oboje koja vam donosi nervozu, ali ne biste trebali da dozvolite da to utiče na vašu komunikaciju i odnos. Zatvorite se za spoljne uticaje, isključite stres kada ste jedno pored drugog i uživajte ulepim dešavanjima. Slobodni Bikovi – ima prostora za interesantna dešavanja sa suprotnim polom. Nove osobe vam ulaze u život.

Posao

Sedmicu pred vama obeležiće odnos sa autoritetima i šefovima koji će biti čas laki kao perce čas teški kao crna zemlja. S tim što će te varijante „laki kao perce“ biti neuporedivo manje, samo da se zna. Kad budu u „teškaškoj“ varijanti onda ćete se bosti kao rogovi u vreći, najpre zbog njihovih zahteva i fazona – evo ti obaveza, ovo treba da bude gotovo za juče. Ono što je dobro jeste da ste još uvek u fazi strpljivosti i zen miru, iako ispod toga lagano počinje da vam ključa mozak. Dokle ćete biti mirni – videćemo...

Novac

Čas ga vidiš, čas ga ne vidiš. A možda vas šefovi i „uštinu“ za neku sumicu....

Zdravlje

Stres i nervoza utiču na vas. Mogući su problemi sa pritiskom, nesanica.

BLIZANCI

Hrana

Bilo bi dobro da iz ishrane tokom ove sedmice izbacite proizvode od belog brašna i slatkiše. Ono što vam je potrebno jesu mlečni proizvodi, meso, ali ne i mesne prerađevine. Zbog potrebe za jačim imunitetom i dodatnim unosom vitamina C jedite sveže voće, ali i paprike, kiseli kupus, turšiju..

Ljubav

Oni koji nemaju šta da kriju ili koji nisu opterećeni partnerovim (eventualnim) tajnama – kroz ovu će nedelju proći super kao par. Dobra zabava, mnogo opuštenih momenata i razumevanje će obeležiti dane koji su pred vama. Još ako bude prostora da se negde „proluftira“ glava i da se odskita u društvu zajedničkih prijatelja – ma milina! Ako ste od onih koji nešto kriju, nečim su opterećeni ili sumnjaju u partnera – e onda će vam u glavi biti haotično....a verovatno i na dnevnoj bazi. Slobodni Blizanci – iskomplikovaćete maksimalno sve što možete, ali ćete u procesu uživati i super se zabaviti.

Posao

Iako ste nekim okolnostima u poslovnom segmentu opterećeni, možda i zabrinuti za dalje odvijanje situacija koje su vam bitne – ipak je ovo generalno gledano, dosta aktivan i pozitivan period za vas. Vi ćete ulaziti u sve „bitke“ nošeni jednom pozitivnom energijom i malo je verovatno da nećete uspeti da rešite bilo šta što se postavi ispred vas. Samo vodite računa o izbrzanosti i naprečac donetim odlukama i potezima – a i sami znate da ste tome skloni. Pažljivo proverite sve informacije koje dolaze do vas.

Novac

Vrlo korektno u ovoj nedelji.

Zdravlje

Respiratorni trakt je osetljiv, sklonost prehladama. Nervoza.

RAK

Hrana

Ono na šta biste posebno trebali da obratite pažnju jeste dovoljan unos vitamina, da bi se vaš imunitet pojačao. Potrebno vam je južno voće – kivi, ananas, pomorandže, limun. Takođe, nešto „jača“ hrana – dovoljno mesa, ali i sezonskih salata – naročito kiseli kupus.

Ljubav

Venera plus mlad Mesec u vašem partnerskom polju jednako je lep i sladak novi početak za zauzete Rakove. No, naravno – samo za one koji su na svom odnosu radili, koji su istrajali jedno pored drugog i pregurali preko glave na pravi način period nedaća, bura i oluja. Ukoliko niste u takvom odnosu – neće vam pomoći ni šesnaest Venera – držite se grčevito za nešto što više ne postoji i samo je pitanje kada će tačno doći do odvajanja. E za slobodne ta Venera i taj mlad Mesec daju šansu da se prebacite u kategoriju „zauzeti“.....dobro, možda će pre to biti kategorija „zatreskani“, ali nije ni to loše....

Posao

Ova nedelja vam može doneti lepe zarade, nove klijente i vraćanje onih sa kojima ste ranije sarađivali. Dosta toga će se namestiti samo od sebe i pružiti vam povoljnosti i olakšanja u poslovnom segmentu. Da se razumemo, to ne znači da pred sobom imate opuštenu radnu nedelju,ne – već pre da i pored napetosti i stresa i žurbe koji će svakako biti prisutni, imate i onaj pozitivan faktor – a to je stabilno funkcionisanje svega onoga što vam je bitno. Da možete da budete malo mirniji i vedriji.

Novac

Ima prostora za poboljšanje finansija u ovoj sedmici.

Zdravlje

Meteoropatske tegobe mogu mučiti starije Rakove. Mlađi – blaga prehlada.