Astro

Ponedeljak: Ribe u slabom kontaktu sa voljenom osobom; Bikovi simpatiji pripremaju iznenađenje; Lavove stalno provociraju

Šta vam zvezde danas prognoziraju?

11.01.2021. - 06:30h

LAV

Pred drugima pokazujete snagu ličnosti, ali suštinski – imate svoja preispitivanja, strahove i dvojbe. Nemojte oklevati da se aktivirate prema saradnicima, možete ostvariti zadovoljavajući dogovor. Imate osećaj da vas osoba koja vam se dopada provocira.

DEVICA

Zakočili ste se po pitanju bitnijih obaveza koje morate obaviti, i nije ni čudo što danas možete popiti kritiku od strane kolega ili saradnika. Pokrenite se i uradite ono što morate. U novim poznanstvima nastupate pomalo nesigurno, teško se otvarate.

VAGA

Potrebno je da danas pokažete jaču inicijativu u poslovnom segmentu. Ne postoji razlog da odugovlačite niti da se ustežete u nekim situacijama. Voljena osoba očekuje od vas da ispunite obećanje koje ste joj dali. Niko vam nije kriv što ste obećali više nego što možete da ispunite.

ŠKORPIJA

Nastupate dosta oprezno danas prema poslovnom saradniku, prikrivajući ono što zaista mislite. Moguće je da ste malo proračunati, ali to je trenutno neophodno da biste postigli ono što želite. Planirate iznenađenje za voljenu osobu.