Astro

Ponedeljak: Ribe u slabom kontaktu sa voljenom osobom; Bikovi simpatiji pripremaju iznenađenje; Lavove stalno provociraju

Šta vam zvezde danas prognoziraju?

11.01.2021. - 06:30h
horoskop
horoskopfoto: Depositphotos/Kluva

OVAN

Situacija u poslovnom okruženju jako utiče na vaše trenutno stanje. Nemojte prenositi nervozu na ljude sa kojima radite, razmislite pre nego što nastupite. Velika strast i žudnja suštinski je posledica potrebe za ljubavlju, pa ćete voljenu osobu iznenaditi svojom pojačanom inicijativom.

BIK

Jake aktivnosti u poslovnom segmentu, opterećeni ste brojnim obavezama i možete smetnuti sa uma jedan bitan dogovor. Opustite se malo u kontaktu sa drugima, pokažite lepšu stranu svoje ličnosti. Unapred se radujete, jer pripremate iznenađenje voljenoj osobi.

BLIZANCI

Mnogo toga u poslovnom segmentu vam danas odvlači pažnju i biće vam teško da se fokusirate na svoje obaveze. Pokušajte da odredite prioritete, da ne biste nešto bitno propustili. Sada možete ostvariti jaču komunikaciju sa simpatijom, ali je potrebna vaša inicijativa.

RAK

Vaše je raspoloženje promenljivo, a morate privesti kraju neke neprijatne obaveze. Nemojte pronalaziti izgovore, već zapnite i odradite, da vam to ne bi više visilo nad glavom. U odnosu sa emotivnim partnerom pokazujete veliku količinu ljubavi i privrženosti.