Ovnovi su "zacrtali" da danas završe gomilu zadataka, Vage ne mogu da se izbore s nestrpljenjem, Vodolije "kreću u akciju"...

Kakav dan je pred vama? Šta su vam "zakuvale" zvezde za ovaj utorak?

Ovnovi su &zacrtali& da danas završe gomilu zadataka..., foto: Depositphotos/pressmaster
Ovnovi su "zacrtali" da danas završe gomilu zadataka..., foto: Depositphotos/pressmaster
.

OVAN

Gomilu zadataka ste postavili ispred sebe i daćete svoj maksimum da ih završite. Uskakaće tu s vremena na vreme i dodatne obaveze, pa ćete morati da menjate prioritete. Dan za inicijativu i komunikaciju sa osobom koja vam je interesantna.

BIK

Danas imate važan dogovor i razmišljaćete na koji način da se postavite da biste najbolje izvukli od ovog sastanka. Moguće je da neke vaše ideje neće naići na odobravanje. Emotivni segment je danas odlično postavljen, možete se opustiti sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Zabrinuti ste jer postoji mogućnost da poslovni dogovor bude odložen. Preuzimite inicijativu i ne dozvolite da dođe do prolongiranja, jer je ovo dosta bitno. Ljude sa kojima danas dolazite u kontakt ne ostavljate ravnodušnim – komunikativni ste, zabavni i duhoviti.

RAK

Osećate se opuštenije i možete da se radujete, jer vam je jasno da ćete uspeti da rešite važnu poslovnu situaciju. Do vas dolaze vesti o finansijskom prilivu ili novčanom dobitku, poklonu. Pokrenite se prema osobi koja vam je interesantna, možete započeti zanimljivu komunikaciju.

Ovnovi su &zacrtali& da danas završe gomilu zadataka..., foto: Depositphotos/pressmaster
Ovnovi su "zacrtali" da danas završe gomilu zadataka..., foto: Depositphotos/pressmaster
.

LAV

Uspeli ste da ostvarite veći deo od onoga što ste nameravali, i možete biti zadovoljni rezultatima. Komunikacija sa poslovnim partnerima teče baš onako kako ste planirali. Dobro ste raspoloženi i ostavićete jak utisak na sve one sa kojima budete dolazili u kontakt.

DEVICA

Svesni ste da možete uspeti da rešite problem ili poslovnu situaciju, i maksimalno ćete se angažovati da ovo privedete kraju. Dogovori sa nadređenima. Jaka inicijativa prema emotivnom partneru ili osobi sa kojom biste želeli da ostvarite nešto više od prolaznog prijateljstva.

VAGA

Trebali bi da budete malo proračunati i da bolje razmislite pre nego što pokrenete dogovore. Međutim, tera vas jak impuls, nestrpljivi ste i nemate vremena za kalkulisanja. Pazite da u žurbi ne načinite neki propust ili grešku. Strastan i eksplozivan dan u emotivnim odnosima.

ŠKORPIJA

Nešto što vam je predstavljalo problem možete rešiti uz pomoć bliskog sradnika ili kolege. Velike mogućnosti za finansijske prilive. Izuzetno ste raspoloženi da pokrenete komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, ali nemate strpljenja za njena odlaganja.

Ovnovi su &zacrtali& da danas završe gomilu zadataka..., foto: Depositphotos/pressmaster
Ovnovi su "zacrtali" da danas završe gomilu zadataka..., foto: Depositphotos/pressmaster
.

STRELAC

Za one stvari koje su kočile u poslovnom segmentu, danas dobijate još jednu priliku da ih i završite. Zato prionite na posao i angažujte se koliko god možete. Jedna osoba pokušava da vas animira i zainteresuje. Prija vam njena pažnja, ali niste sigurni koliko ste voljni za nešto dublje.

JARAC

Neke vaše ideje iz prethodnog perioda je danas lakše realizovati. Vi ste u podsticajnom raspoloženju, a i atmosfera u poslovnom okruženju je dobra, pa je lakše raditi i sarađivati sa drugima. Svoje raspoloženje uspećete da prenesete i u odnos sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Vreme je da konkretizujete ili pokrenete dogovore o kojima već duže razmišljate. Imate odličnu inicijativu, ljudi su spremni da vas saslušaju i sada je pravi trenutak za aktivaciju. Komunikacija sa osobom koja vam se dopada teče glatko i provešćete sate u razgovorima.

RIBE

Ovo ni malo nije loš dan za bilo šta što vam je važno, pa se aktivirajte jer možete ostvariti jedan zadovoljavajuć dogovor ili priskrbiti sebi fin finansijski priliv. Nemojte pustiti da dan prođe bez susreta sa voljenom osobom, jer su pred vama strasni momenti ispunjeni ljubavlju.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/