Ove nedelje Škorpijama obaveze ne daju mira; Vage su se, s druge strane, fokusirale na nova osvajanja, dok Ovnovi žele druženje...

Svaki znak horoskopa ima i ove nedelje svoju astro priču. Šta vas očekuje danas, proverite!

Zagrevanje, foto: Depositphotos/Ruslan117
Zagrevanje, foto: Depositphotos/Ruslan117
.

OVAN

Danas je stvarno lep dan pred vama. Iskoristite ga prvenstveno da se dobro odmorite, ali sigurna sam da ćete naći vremena i za uživanja sa dragim osobama ili prijateljima. Preporučujem vam izlazak do restorana na ručak, jer će vam ova atmosfera najviše prijati.

BIK

Pre podne bi trebalo da iskoristite za svoje kućne obaveze, u varijanti – pijaca, brisanje prašine, ručak i tako to. Ostatak dana je definitivno i samo vaš i na vama je kome ćete ga posvetiti – svakako bih vam preporučila da se vidite sa voljenom osobom, jer ste oboje u raspoloženju.

BLIZANCI

Ako budete danas u mogućnosti mogli biste da pokušate i odradite jednu finu, opuštajuću meditaciju da rasteretite svoje misli i napunite se pozitivne energije. Ukoliko niste u tom fazonu – onda nađite drugi način da se relaksirate – odmaranjem, izlaskom sa prijateljima.

RAK

Jeste da je vaše raspoloženje i dalje promenljivo, ali najbolje ćete se osećati u društvu prijatelja. Ne samo da ćete se rasteretiti i opustiti, već postoje i velike mogućnosti da preko njih upoznate nove i zanimljive ljude. Prijaće vam komunikacija.

Zagrevanje, foto: Depositphotos/Ruslan117
Zagrevanje, foto: Depositphotos/Ruslan117
.

LAV

Vi i vaše voljeno biće danas ste spremni da malo „izađete u svet“. Šalu na stranu, sigurno je da biste se dobro proveli da prisustvujete nekom okupljanju prijatelja. Jako ste dobro raspoloženi i prijaće vam da budete okruženi zanimljivim ljudima.

DEVICA

Verujem da morate uraditi sto stvari po kući i oko nje, ali nemojte ovaj dan iskoristiti baš samo za to. Pa neće obaveze pobeći nigde – čekaće one vas, ne brinite. Umesto toga pokušajte da vreme posvetite sebi i voljenoj osobi. Prijaće vam da pobegnete od svega...

VAGA

Vage su danas u jednom izuzetnom raspoloženju. Spremni ste za druženja i izlaske, to stoji, ali mnogo ste spremniji i otvoreniji za emotivne kontakte, za flertovanja, za značajne poglede i komunikaciju sa nekim interesantnim ljudima. Prema tome, pravac u nova osvajanja...

ŠKORPIJA

Vi ćete se danas boriti – da li da ostanete kod kuće i završite posliće za koje znate da vam „vise nad glavom“ ili da maknete sve u stranu i odete da se vidite sa emotivnim partnerom i sa njim provedete dan....Neće biti mogućnosti kompromisa, birajte šta želite...

Zagrevanje, foto: Depositphotos/Ruslan117
Zagrevanje, foto: Depositphotos/Ruslan117
.

STRELAC

Verovatno je da ste danas rešili da ugostite nekoga i da ćete se svojski potruditi da sve bude baš po protokolu I kako treba. Doduše, ovo će iz vas iscediti i poslednji atom snage, ali za prijatelje ili za voljenu osobu sada ste spremni da se malo i žrtvujete.

JARAC

Danas vam je na pameti samo ljubav, flertovanje, provod i izlazak. Ništa drugo ne želite da čujete, ni o čemu drugom ne želite da razmišljate. Hoćete da ugodite sebi i da sve probleme ostavite tamo negde na stranu. Provedite se, jer je pred vama jedan izuzetno prijatan i ispunjen dan.

VODOLIJA

Nedelja iza vas je bila dosta naporna i promenljiva i danas hoćete da se posvetite svojim ukućanima, prijateljima ili voljenoj osobi. Moguće su varijante porodičnih ručkova i okupljanja dragih ljudi kod vas. Ne budite nervozni, sve će proći baš kako treba. Opustite se i uživajte u dešavanjima.

RIBE

U prvom delu dana ćete biti pomalo „rasuti“ jer ste isplanirali dosta toga i prosto ne znate da li ćete sve uspeti da stignete na vreme. Ipak, drugi deo ove nedelje vam donosi ispunjenost i zadovoljstvo, kao i neke veoma opuštajuće momente sa bliskim ljudima.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/