Astro

Vagama je danas potrebna pomoć prijatelja, Lavovi su na ivici da nekome "skrešu u brk", Rakove očekuju neplanirani zadaci...

Sve što su planirali, Ovnovi danas neće ostvariti. Koliko će se ostvarivati planovi i želje drugih horoskopskih znakova, pogledajte!

05.12.2020. - 06:30h
Kakav dan je pred vama?
Kakav dan je pred vama?foto: Depositphotos/AlexShadyuk

OVAN

Imate dobre poslovne situacije pred sobom ili zanimljive predloge od saradnika, ali vi niste sigurni da li da sada povlačite bilo kakav konkretan potez. Najbolje je o svemu ovome još malo razmisliti. Nećete moći da ostvarite sve ono što ste planirali u privatnom segmentu.

BIK

Danas vam stoji porast dobrog raspoloženja i lakša situacija u svim segmentima. Nema mnogo vajde od vaših planova – ići ćete tamo gde vas povuče trenutna situacija. Može biti vrlo zanimljivih, iako u potpunosti neočekivanih dešavanja.

BLIZANCI

Neko vam svojim primedbama ili pokušajima da vas uvuče u priču smeta da se usredsredite na obavezu koju ste otpočeli. Videćete i sami da će i pored dobrog raspoloženja, sve planirano ići na mišiće. Nemogućnost ostvarivanja dogovora kojem ste se veoma radovali.

RAK

Probudili ste se u odličnom raspoloženju, svesni lepih dešavanja koja su danas pred vama. No, čini mi se da ćete itekako morati da promenite svoje planove, jer će neočekivane poslovne situacije uskočiti preko reda. Ipak, ostaće vam drugi deo dana za provod, ne brinite.