Astro

Ovnovima danas nisu "sve ovce na broju", Škorpije neko kinji - ali uzvraćaju istom merom, Jarčevi preuzimaju inicijativu...

Bikovi će morati da promene planove, jer neće moći da postignu sve što su prvobitno planirali. Vage su odlučne da sprovedu neki plan u delo, a Strelčevi se "bore" s preprekama. Šta vas očekuje ovog četvrtka? Šta su vam "skockale" zvezde?

03.12.2020. - 06:30h
Neko je jutros 'ustao na levu nogu'...
Neko je jutros "ustao na levu nogu"...foto: Depositphotos/Vadymvdrobot

OVAN

Koristite prvi deo dana na najbolji mogući način, jer će vam popodnevni sati i veče doneti nervozu. Ne budite previše zahtevni u odnosu sa kolegama ili nadređenima. U emotivnom segmentu možete osećati veliku sumnju i ljubomoru. Postavićete se prilično posesivno prema voljenoj osobi.

BIK

Danas će morati da budu aktuelne promene planova, jer nećete moći da se posvetite svemu što ste namerili. Iako vas neki postupci saradnika zabrinjavaju, sada nemate pravih razloga za strah. Imaćete otvoren razgovor sa voljenom osobom o zajedničkim planovima ili prioritetima.

BLIZANCI

Osećate da postoji neka vrsta zastoja u poslovnom dogovoru i pokušavaćete da otkrijete u čemu je problem. Neke stvari ćete imati definisane već do kraja ovog dana. Imate nameru da rešite problematičnu situaciju sa voljenom osobom, ali stvari ne idu u pravcu koji vi želite.

RAK

Znate da nešto morate da promenite u svom pristupu prema saradnicima, ali ipak pokušavate da radite stvari na svoj način. iskreno – ovo neće biti naročito uspešno. Smatrate da vas voljena osoba suviše pritiska i opterećuje nekim stvarima. Sada niste spremni da se nosite sa tim.