Astro

Blizancima danas neko priskače u pomoć, Lavovi su u "šestoj brzini", a ni Vodolije ne posustaju za njima - sve im "ide od ruke"

Šta su vama zvezde priredile za prvi dan decembra? Koga čeka uspeh na poslu, a koga u ljubavi?

01.12.2020. - 06:30h
Koga čeka uspeh na poslu, a koga u ljubavi?
Koga čeka uspeh na poslu, a koga u ljubavi?foto: Depositphotos/nd3000

OVAN

Danas ste u boljem raspoloženju, zadovoljni što ste priveli kraju jedan obimniji posao ili obavezu. Lepi kontakti sa saradnicima i kolegama. Neko pokazuje veliko interesovanje za vas i pokušava da vas pokrene na komunikaciju. Prihvatite, ovo može biti zanimljivo.

BIK

Neke stvari ste uspeli da „složite“ i izuzetno će vam prijati pohvala od strane osobe koju poštujete ili je smatrate autoritetom. Veliki planovi, ali i dobre mogućnosti da ih ostvarite. Samo se bolje organizujte. Planirate s partnerom neko kraće putovanje u skorije vreme.

BLIZANCI

Danas ćete imati pomoć posrednika po jednom pitanju. Situacija se rešila na mnogo bolji način od očekivanog. Ipak, ne zalećite se – dosta toga još treba dogovoriti. Više ste raspoloženi za društvo prijatelja nego za kontakt sa emotivnim partnerom.

RAK

Bolja situacija u poslovnom okruženju i izlazak iz problematičnih obaveza koje su vam oduzimale dosta vremena. Još uvek treba rešiti sitnice, ali sada možete da se organizujete na pravi način. Jedna osoba će vas zainteresovati „na blic“. Mogućnosti zanimljivih razgovora sa njom.