Astro

Ovnovi danas svakome rado "drže slovo", ali nisu spremni da čuju kritike na svoj račun; Vage nikako da se sporazumeju s okolinom

Šta su vama zvezde priredile za poslednji dan novembra? Kakav ponedeljak je pred vama?

30.11.2020. - 06:30h
Nesporazum...
Nesporazum...foto: Depositphotos/photography33

OVAN

Stišajte svoj temperament danas, makar u komunikaciji sa osobama koje su vam bitne. Suviše ste spremni da kritikujete druge, a ne volite da čujete niti jednu primedbu koju vam saradnici ili kolege upućuju. Više dobre volje u odnosu sa emotivnim partnerom je danas neophodno.

BIK

Na svu sreću pa ste u ovom periodu dosta stabilni i umete da se ugrizete za jezik. Doduše, ovaj će dan predstavljati i te kako veliki izazov za vas i trebaće vam svo strpljenje koje posedujete da izađete na kraj sa nekim osobama. Povređeni ste partnerovim postupkom i to ćete i pokazati, vrlo jasno.

BLIZANCI

Vi lično i niste u nekom naročito poletnom raspoloženju, ali ne vredi – obaveze će vas naterati da se aktivirate, i to u punoj meri. Prilično napetosti u saradničkim odnosima, ali i sa kolegama. Potrudite se da vi lično ne provocirate svađe. Neraspoloženje prema voljenoj osobi je danas naglašeno.

RAK

Imate osećaj kao da vas i situacije, a i ljudi danas „razvlače“ na sto strana odjednom. Pokušavaćete da se prilagodite svemu ovome, ali slobodno računajte na to da ćete kraj dana dočekati prilično iscrpljeni i u lošem raspoloženju. Jedan utešan zagrljaj od strane voljene osobe može popraviti ovo stanje...