Astro

Blizanci su ove subote skloni da greše, a da krivicu ne priznaju, Rakovi prave nemoguće “paralelne” dogovore…

Ribama danas najviše prija da ostanu u laganom tempu. Kakav će biti vaš dan žustar, sa obavezama ili će se odvijati u sporom ritmu, saznajte.

28.11.2020. - 06:30h
Možda da se uspori
Možda da se usporifoto: Depositphotos/ki@gmail.com

OVAN

Bilo bi bolje ako danas nemate nekih većih poslovnih obaveza, jer je teško da ćete moći da im se u potpunosti posvetite. Odgovaraće vam da budete u pokretu, pa bi vam prijao kraći poslovni put ili razgovori sa osobama koje su vam zanimljive. Emotivno odlično.

BIK

Neke poslovne obaveze ste ili otaljali ili ih niste odradili na vreme i sigurno je da ćete u toku ovog dana morati da ispravljate ono što ste zabrljali. S druge strane – uopšte niste raspoloženi za tako nešto, tako da su greške opet moguće. Blaga nervoza u odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Možda ćete u jutarnjim satima još i funkcionisati kako tako u poslovnom segmentu, ali kako dan bude odmicao, sve više ćete u mislima lutati i nećete obraćati pažnju na ono što radite. Greške su moguće. I voljena osoba vam može prebacivati nešto, ali vi niste voljni da prihvatite krivicu.

RAK

Da, to jesu slatke muke kada se pred vas postavlja odluka da li ćete ispoštovati voljenu osobu, prijatelje ili nekoga sa kim biste baš voleli da se malo bolje upoznate. Pazite kad pravite dogovore, pošto je moguće da će vam se neki sastanci „preklapati“.