Astro

HOROSKOP OTKRIVA: Kakva vam je seksualna želja i šta vas uzbuđuje!?

Libido je potpuno individualna stvar, određena brojnim faktorima - okolinom, vaspitanjem, psihološkim stanjem, menstrualnim ciklusom, time da li ste zaljubljeni ili ne, a astrolozi će reći i da je zapisana u zvezdama.

30.11.2020. - 20:00h
Horoskop otkriva!
Horoskop otkriva!foto: Depositphotos/gpointstudio

Neki znaci poput Škorpije skloniji su seksu, dok će se drugima seksualna želja probuditi kad zadovolje ostale primarne potrebe. Šta seksualno uzbuđuje pojedini horoskopski znak i kakav mu je apetit pod čaršafima, pročitajte u nastavku. 

Ovan

Ovnom vlada Mars koji vlada i seksualnim nagonom. Dovoljno je sabrati dva i dva. Ovan voli da zavodi i u seksu uživa gotovo jednako koliko i u predstavljanju sebe osobi koju zavodi. Naravno, ako ta druga osoba pada na njegov šarm. Ako ste u horoskopu Ovan, vrlo verovatno vam je seks na prvom mestu u vezi i ako vam partner ne odgovara po tom pitanju, teško da ćete ostati s njim. Vatreni ste, otvoreni za nova iskustva i direktni.

Bik

Senzualni Bikovi više od svega vole telesni dodir i užitak svake vrste, pa ne iznenađuje da su pri samom vrhu kada govorimo o libidu horoskopskih znakova. Ako ste Bik, kada dođe do seksa, potpuno mu se posvećujete jer je on za vas veliko zadovoljstvo i potrudićete se najviše što možete kako biste i vi i partner uživali. Pritom ste i romantični.

Blizanci

Blizancima treba malo više da se "zagreju". Ako je ovo znak u kom ste rođeni, više od telesnog izgleda uzbudiće vas odlična komunikacija s partnerom, intelekt i puno, puno smeha, a kad se upustite u seks, volite sve osim predvidivog i običnog. Blizanci vole igru, no dovoljan je samo jedan pogrešan potez da im u trenu padne libido. Tačno, zar ne?

Rak

Pripadnici ovog znaka u seksu traže mnogo više od telesnog sjedinjavanja. Ako ste Rak u horoskopu, za vas seksualni odnos mora da bude dubok, smislen i negujuć. Kako bi zaista uživali u seksu, moraju da imaju potpuno poverenje u partnera, a za izgradnju tog poverenja potrebno je vreme. Raku se ne žuri da ulazi u seksualne odnose.