Astro

Device su čvrsto rešile da sprovedu neke promene danas, Strelčevima Kupidon "mrsi konce", Vodolije "stavljaju tačku" na neke priče

Kakav dan je pred vama? Šta su vam "skockale" zvezde za ovaj petak?

27.11.2020. - 06:30h
Strelčevima Kupidon 'mrsi konce'
Strelčevima Kupidon "mrsi konce"foto: Depositphotos/dima_sidelnikov

OVAN

Danas vam stoji specifično raspoloženje i osećaj da su neke situacije pri kraju. Ne budite iznenađeni ukoliko danas poslovni segment bude užurban, ali i sa velikim mogućnostima da vam donese neke potpuno neočekivane, pozitivne događaje.

BIK

Danas možete očekivati kulminaciju u nekim saradnjama i prelazak na drugačiji nivo...ili vaš odlazak na potpuno drugu stranu. Neke šanse se tokom ovog dana mogu otvoriti potpuno neočekivano i u poslu i u emotivnom delu.

BLIZANCI

Danas je najpovoljniji momenat da poslovnom segmentu posvetite punu pažnju i da završite sve one obaveze koje imate. Možete u jednom delu dana biti preopterećeni, ali ne odustajte od stvari koje ste započeli. Danas moguće bitno poznanstvo preko prijatelja ili društvenih mreža.

RAK

Današnji dan nagoveštava mogućnost velikih preokreta u vama bitnim relacijama. Konkretno su danas mogući neki problemi u porodičnim odnosima i emotivnim vezama. Imate želju da presečete neke stvari, jer vam se “čaša prepunila”.