Astro

Blizanci i Vage danas su brzi i prilično vredni - s lakoćom završavaju sve obaveze, Vodolije ignorišu sve "uljeze"

Rakovi više ne mogu da odlažu obaveze, danas je krajnji rok da se završe. Lavovi svima deluju prepotentno, ali i svi ostali njima baš tako deluju. Strelčevi pokreću bitna pitanja... A kakav dan je pred vama? Šta su vam priredile zvezde za ovaj četvrtak?

26.11.2020. - 06:30h
Sve je lakše uz osmeh
Sve je lakše uz osmehfoto: Depositphotos/MilanMarkovic

OVAN

Niste sigurni koliko možete da verujete jednoj osobi koja se konstantno nudi da vam pomogne po nekim pitanjima. Smatrate da kod nje postoji izvesna forma manipulativnosti i verovatno ste i u pravu. Slobodno računajte da će vas emotivni partner danas žestoko iznervirati.

BIK

Osobama sa kojima ste u kontaktu vrlo često se dopada vaš način razmišljanja i ideje koje imate. Moguće je da vam čak bude predložena saradnja. Emotivni partner pokušava da vas podseti na obećanje ili dogovor, ali vi vrlo uspešno izbegavate da mu izađete u susret.

BLIZANCI

Biće užurbano, ali prilično veselo na poslu, pa će vam biti lakše da odradite neke dosadne obaveze. Mozak vam danas radi sto na sat, pa iskoristite ovaj trenutak da rešite problem koji vas već duže vreme muči. U kontaktu sa suprotnim polom pokazujete vedrinu i pričljivost.

RAK

Danas ćete morati da odradite obavezu koju već izvesno vreme odlažete. Došli ste do nekog krajnjeg roka i vreme je da se pokrenete. Danas dolazite u kontakt sa izuzetno zanimljivim ljudima koji u vama bude interesovanje.