Astro

Blizanci i Vage danas su brzi i prilično vredni - s lakoćom završavaju sve obaveze, Vodolije ignorišu sve "uljeze"

Rakovi više ne mogu da odlažu obaveze, danas je krajnji rok da se završe. Lavovi svima deluju prepotentno, ali i svi ostali njima baš tako deluju. Strelčevi pokreću bitna pitanja... A kakav dan je pred vama? Šta su vam priredile zvezde za ovaj četvrtak?

26.11.2020. - 06:30h
Sve je lakše uz osmeh
Sve je lakše uz osmehfoto: Depositphotos/MilanMarkovic

STRELAC

Vama je lično ovo odličan dan za komunikaciju i možete se u velikoj meri angažovati oko nečega što vas već duže vreme zaokuplja. Iskoristite trenutak da pokrenete bitna pitanja. Poznanstvo preko prijatelja koje će vam u potpunosti okupirati misli.

JARAC

Moguće je da će neko danas svojim ponašanjem često prelaziti granicu i trebaće vam dosta strpljivosti i truda da ne budete izbačeni iz takta. Ni sa nadređenim osobama nećete imati skladnu komunikaciju. Jedna osoba vam privlači pažnju i pokušavate da ostvarite jači kontakt sa njom.

VODOLIJA

Neko vam danas uporno ide „uz dlaku“ i koliko god vam smetale sitne provokacije ove osobe, nećete dozvoliti da vam pokvari raspoloženje. Osoba koju ste od skora upoznali daje vam velike naznake da bi želela da vas upozna bolje. Osećate se vrlo podsticajno.

RIBE

Potrebno vam je da danas imate dobru komunikaciju sa osobama sa kojima neposredno sarađujete, ali izgleda mi da će to biti malo problematično. Spremite se da budete strpljivi. U susretu sa nekim ko vam je jako zanimljiv bićete duhoviti i raspoloženi.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/