Astro

Blizanci i Vage danas su brzi i prilično vredni - s lakoćom završavaju sve obaveze, Vodolije ignorišu sve "uljeze"

Rakovi više ne mogu da odlažu obaveze, danas je krajnji rok da se završe. Lavovi svima deluju prepotentno, ali i svi ostali njima baš tako deluju. Strelčevi pokreću bitna pitanja... A kakav dan je pred vama? Šta su vam priredile zvezde za ovaj četvrtak?

26.11.2020. - 06:30h
Sve je lakše uz osmeh
Sve je lakše uz osmehfoto: Depositphotos/MilanMarkovic

LAV

Iako to nije bila vaša namera, drugima danas u komunikaciji delujete prepotentno i arogantno. U suštini – to isto biste i vi mogli da kažete za njih. Slabe mogućnosti za dogovor. Voljena osoba će vam verovatno dosta toga zamerati danas.

DEVICA

Ako niste u toku jučerašnjeg dana ili prepodne stigli da odradite neku obavezu, budite sigurni da će vam se još isto toliko posla natovariti, pa ćete se odjednom naći u velikoj gužvi. Od jutros kašnjenja, gužva, problemi sa tehničkim sredstvima, računarom, telefonom.

VAGA

Kod vas je danas sve užurbano, sve u brzini od sto na sat. Međutim, i vi lično ste toliko puni energije da vam prosto prija da funkcionišete u ovakvom tempu. Danas nešto lošiji odnosi sa nadređenima. U emotivnom delu osećate bliskost i potrebu za voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Današnji dan vam može biti naporan, a najviše će vam smetati što ćete teško postizati dogovor i usaglašavanje, čak i sa najbližim kolegama. S druge strane – I nešto u ponašanju voljene osobe vam jako smeta i pripremate se da razgovarate sa njom.