Astro

Svaki astro znak ima svoju TOKSIČNU osobinu: Ribe skriveni narcisi, Rakovi emocionalni manipulatori...

Mnoge svoje osobine čak i sami ne volimo, ali su deo nas. Neke od njih smo u stanju vremenom da korigujemo, ali samo kada ih postanemo svesni.

25.11.2020. - 20:00h
foto: Depositphotos/sanneberg

Ovom prilikom kako bi vam "prekratili muke", odlučili smo da – prozovemo sve oblike lošeg ponašanja, na osnovu horoskopskog znaka. Da, niko nije savršen i niko neće biti pošteđen. U svakom od nas leži ta mala (ili malo veća) doza toksičnog ponašanja. Međutim samo svesni svojih loših osobina, imamo šansu da uradimo nešto po tom pitanju.

OVAN – sebičan

Kao prvom znaku u Zodijaku Ovnu je ponekad teško da primeti druge ljude oko sebe. On je sebi najčešće prvi i jedini. Ovnove u tom pogledu često smatraju sebičnima, iako su oni samo privremeno zaslepljeni svojom ličnošću. Kada imaju nešto u planu, jako im je teško da vide da su problemi pred kojima su njihovi prijatelji možda važniji od onog što su sebi zacrtali i da im treba njihova pomoć.

BIK – nikad ne oseća krivicu

Bikovi su po pravilu vrlo tvrdoglavi. Samim tim kada ta tvrdoglavost preovlada, Bikovi imaju tendenciju da ne osećaju krivicu zbog nečeg što su drugima nažao uradili. Drugi znaci u Zodijaku mogu samo da sanjaju o tome da će jedan Bik nekad promeniti svoje mišljenje i upititi im iskreno izvinjenje. Bikovi su gotovo uvek ubeđeni u ispravnost svog ponašanja.

BLIZANAC – uvrće istinu

Dar koji Blizanci imaju kada je komunikacija u pitanju čin ih savršenim za ispoljavanje njihove toksične osobine u obliku izvrtanja istine. Blizanci su i više nego sposobni da vide obe strane problema i mogu vrlo uverljivo da prikažu istinu iz sasvim drugačijeg ugla. Na ovaj način Blizanac nastoji sa opravda svoje laži samom sebi.

RAK – emocionalni manipulator

Rakovi se smatraju visoko emocionalno intiligentnim bićima. Međutim nekad se služe tim svojim osobinama i u smeru koji nije pohvalan. Rakovi tačno znaju koja je tačka slamanja njima dragih osoba i kada žele nešto da postignu neće oklevati da izvedu manipulaciju na emotivnom nivou.