Astro

Device danas "hvataju krivinu" kad je posao u pitanju, iako imaju želju da dosta toga završe; Škorpije su spremne da "bocnu"

Zahtevi poslovnih saradnika, Ovnovima danas unose nervozu. Vage preuzimaju više obaveza nego što mogu da završe, ali to ih ne sprečava da se simpatiji predstave u najboljem svetlu... Šta su vama zvezde priredile za ovu sredu?

25.11.2020. - 06:30h
Želja postoji, ali volja se negde sakrila...
Želja postoji, ali volja se negde sakrila...foto: Depositphotos/GaudiLab

LAV

Danas imate odličnu komunikaciju sa ljudima sa kojima radite pa je vreme da zatražite uslugu ili da na bolji način organizujete osobe sa kojima radite. Drugi su spremni da vas saslušaju i podrže. Sa emotivnim partnerom danas će biti potrebno više prilagođavanja.

DEVICA

Vi biste danas zaista želeli da završite sve poslovne obaveze koje imate, ali nekako vam se ni malo ne radi i gledaćete da izvrdate sve ono što možete. Vama je sada potrebna emocija, potrebna vam je voljena osoba ili kontakt sa simpatijom. Ljubav je na prvom mestu.

VAGA

Ovo je dan koji donosi veliku i podsticajnu energiju. Baš iz ovog razloga ćete verovatno natovariti sebe obavezama, pa je moguće da čak nešto nećete uspeti ni da završite. Velika potreba da se osobi koja vam je simpatična predstavite u najboljem mogućem svetlu.

ŠKORPIJA

Danas verovatno možete doći u sukob sa osobama sa kojima radite ili sa kojima ste često u kontaktu. Naporan dan je pred vama, nemojte dodatno da ga komplikujete. Pokušajte da usmerite razmišljanja ka emotivnom partneru i susretu sa njim.