Astro

Ovnovi danas ne znaju gde će od obaveza, kod Bikova "jedan poziv menja sve", Vagama neko od ranog jutra "daje vetar u leđa"

Blizanci su ograničeni rokovima, ali uspevaju sve da urade na vreme. Strelčevima stižu "pred noge" dobre ponude, ali ipak ne feneomenalne kakve očekuju... A kakav dan je pred vama? Šta su vama zvezde priredile za ovaj ponedeljak?

23.11.2020. - 06:30h
Kod Bikova 'jedan poziv menja sve'...
Kod Bikova "jedan poziv menja sve"...foto: Depositphotos/Vadymvdrobot

OVAN

Nagomilane obaveze će vam jako odvlačiti pažnju od nekih bitnih dešavanja oko vas. Pokušajte da ne dozvolite da vas drugi ometaju u onome što ste isplanirali. Kontakt sa nekim iz prošlosti vas u isto vreme i raduje, ali i donosi veliku setu.

BIK

Ono što ste pokrenuli ili predložili sada ima veliku podršku od strane kolega ili najbližih saradnika. Danas možete promeniti mišljenje o nekim prijateljima. Poziv ili poruka koji su došli od nekoga ko vam je ranije bio vrlo bitan, su vas naterali na razmišljanje.

BLIZANCI

Svesni ste da morate žuriti, i da ste ograničeni rokovima, ali sve nekako u poslednjem trenutku uspevate da uklopite. Imate predispozicije za jedan bitan razgovor. Jako vam je stalo do jedne osobe, ali niste sigurni da ste na nju ostavili pravi utisak.

RAK

Vrlo zanimljive informacije će danas doći do vas i razrešiti nedoumicu koju ste imali prema poslovnom saradniku ili kolegi. Nemojte se iznenaditi ukoliko danas neko od koga to uopšte niste očekivali, počne da pokazuje veliko interesovanje za vas.