Astro

Nedelja: Iako žarko žele da vide jednu osobu, Škorpije su “tvrde”; Ovnovi baš ne znaju šta hoće, dok se Rakovi prepuštaju partneru

Za neke znakove promenljiv dan. A kakav će biti vaš gledano iz astrološkog ugla, saznajte!

22.11.2020. - 06:30h
Odmaramo
Odmaramofoto: Depositphotos/racorn

OVAN

Raspoloženje vam je tokom ovog dana promenljivo. U jednom trenutku ste puni energije, već u sledećem bi samo leškarili, dremali, opuštali se...No, čini mi se da ste nekome obećali svoju pomoć i ova osoba će to i očekivati od vas.

BIK

Tokom celog dana ćete biti u više nego dobrom raspoloženju. Možete provesti vreme sa emotivnim partnerom, ali budite svesni da je ovaj dan kao stvoren da nekoga animirate i osvojite. Prema tome, izađite iz kuće, prošetajte sa prijateljima, budite u društvu zanimljivih ljudi.

BLIZANCI

Danas biste najradije proveli dan kod kuće, opuštajući se u prijatnoj atmosferi sa ukućanima, ali ste pozvani na neko društveno okupljanje ili proslavu (na koju vam se, iskreno rečeno, ni malo ne ide). Možda se i nećete provesti tako loše, nemojte odmah biti malodušni.

RAK

Niste uspeli da ostvarite planove koje ste želeli i bićete u promenljivom raspoloženju. Svaka će vam sitnica smetati i možete biti zajedljivi i previše kritički raspoloženi prema ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Možete pogoršati ionako krhku komunikaciju sa voljenom osobom.