Astro

Bikovima je ove subote sve komplikovano; Vage, učinili ste što ste mogli, sledeći potez je u tuđim rukama

Ovnovi se danas odlično razumeju sa emotivnim partnerom. A da li takva harmonija vlada i kod drugih znakova Zodijaka, proverite.

21.11.2020. - 06:30h

LAV

Vi tačno znate šta hoćete i uvek stremite ka onome što ste zacrtali. Zato vam nisu jasna ponašanja ljudi kojima ste okruženi. Smatrate ih previše slabima i neodgovornima. Mogućnost kraćeg poslovnog putovanja. Emotivniji ste nego inače, što partneru itekako odgovara.

DEVICA

Smatrate da su neke promene koje ste napravili u poslovnom dogovoru više nego dobre, ali ćete povremeno sumnjati u celokupan ishod. Nemate razloga da se opterećujete, sve ide više nego dobro. Sa zanimanjem posmatrate jednu osobu, ali ne želite da povučete prvi potez.

VAGA

Danas vam je potrebna podrška i pomoć od strane saradnika i kolega, jer postoji mogućnost da napravite grešku zbog preopterećenosti obavezama. Smatrate da ste dovoljno učinili angažujući se oko nekog ko vam je zanimljiv. Sada je potez u rukama druge strane.

ŠKORPIJA

Već osećate da dešavanja ove sedmice počinju da vas pritiskaju i da vam je što pre potreban odmor. No, taman kad pomislite da je vreme za predah – nešto novo se pojavljuje što samo vi možete uraditi. Suviše ćete biti umorni u popodnevnim satima za bilo kakav duži izlazak.