Astro

Koja je najtoksičnija osobina vašeg horoskopskog znaka?

Svaki znak Zodijaka ima jednu lošu osobinu za koju astrolozi tvrde da je dominantna i da kvari odnose sa drugim ljudima.

20.11.2020. - 20:00h

LAV – narcis

Radikalna ljubav prema sebi samom je svakako karakteristika svakog Lava, ali ona se lako može pretvoriti u večitu žeđ za pažnjom koja se nikad neće utoliti. U potrazi za pažnjom Lavovi su skloni da ne vide ljubav i pažnju koje su mu već pružene.

DEVICA – negativna

Perfekcionizam Device duboko je ukorenjen u njenom analitičkom umu. One mogu da prodru u srž svakog problema, a kada odu u krajnost svojom negativnošću mogu da sruše i najsigurniji ego. Vrlo su vešte pri bacanju noževa i pogađanju mete tačno u centar.

VAGE – navodi druge ljude na svađu

Pod vladavinom Venere, Vage ne vole da prljaju ruke. One prljave poslove ostavljaju drugima, umesto da se lično suoče sa problemima i nesuglasicama. Vage su vrlo vešte u slučajevima navođenja drugih na svađu.

ŠKORPIJA – problem sa poverenjem

Stalno prisutna kontrdikcija u srcu Škorpije je ta što oni zahtevaju nečije apsolutno poverenje, ne dajući isto natrag. Smatraju sasvim legitimnim čitanje poruka voljenje osobe i kopanje po njihovoj prošlosti, dok svoje sve tajne drže pod ključem.