Astro

Blizanci danas "pršte" od energije, Vagama su "svi putevi otvoreni", Vodolije su zbunjene promenama koje su stigle "preko noći"...

Kakav dan je pred vama? Šta su vam pripremile zvezde za ovaj petak?

20.11.2020. - 06:30h
Sreća je u vazduhu...
Sreća je u vazduhu...foto: Depositphotos/kegfire

LAV

Profesionalizam, angažovanost, velika inicijativa – svi će danas primetiti koliko ste aktivno uzeli učešće po svim pitanjima u poslovnom segmentu. Aktiviraćete se i po pitanjima ljubavi, naročito slobodni. Zanimljiva poznanstva, mada će neki osetiti potrebu da kontaktiraju bivšu ljubav.

DEVICA

Današnji trud i zalaganje u poslovnom segmentu su veliki, ali je obaveza previše za vas. Moguće je da nećete uspeti da odradite stvari koje su vam bitne. Ne žurite previše, da ne biste napravili još i neku grešku. Budite otvoreni i recite partneru šta mu zamerate.

VAGA

Nadređena osoba je pozitivno odgovorila na vaš predlog ili inicijativu, tako da su vam apsolutno otvoreni putevi da realizujete ono što ste planirali. Postavite se kao inicijator i u emotivnom segmentu – ne čekajte da neko priđe vama, pokažite jasno da želite da ostvarite jaču komunikaciju.

ŠKORPIJA

Sve ono vezano za posao i planove danas će biti vaš prioritet i u tome ćete biti više nego uspešni. Možete biti zadovoljni onim što ste postigli i ostatak dana posvetite svom odmoru ili kontaktu sa dragim ljudima. U drugom delu dana će vas prijatno iznenaditi inicijativa od strane vaše simpatije.