Astro

Blizanci danas "pršte" od energije, Vagama su "svi putevi otvoreni", Vodolije su zbunjene promenama koje su stigle "preko noći"...

Kakav dan je pred vama? Šta su vam pripremile zvezde za ovaj petak?

20.11.2020. - 06:30h
Sreća je u vazduhu...
Sreća je u vazduhu...foto: Depositphotos/kegfire

OVAN

Neke opterećujuće situacije u poslovnom segmentu danas mogu biti završene na pravi način. Brzo razmišljate i imate inicijativu onda kada je to potrebno. Dan je odličan i u emotivnom segmentu i za one koji su zauzeti, ali i za slobodne. Vreme kada se možete dobro provesti i zabaviti.

BIK

Ljudi koji su vam poslovno važni danas će na pozitivan način reagovati na vaše predloge i inicijativu. Lako je doći do dogovora. Neki lepi, sitni znaci pažnje prema ponekad mogu ostaviti veći efekat nego sto izjava ljubavi. Danas ćete na pravi način pokazati partneru koliko mislite na njega.

BLIZANCI

Danas ste inspirisani i imate veliku motivaciju, pa možete dosta toga pozitivnog uraditi. Samo je problem preokupiranost obavezama, jer imate sklonost da preuzmete na sebe više nego što možete obaviti. Osoba koja vam se dopada pokazuje veću inicijativu i zainteresovanost.

RAK

Velika angažovanost i ambiciozni planovi, ali ništa nije neostvarljivo. Odličan dan da otvorite sebi neke nove prilike za posao, ali i za materijalnu dobit. Uspevate da se u potpunosti uskladite sa voljenom osobom.