Astro

Rakovi danas teško pronalaze "zajednički jezik" sa kolegama, Lavovi se "bore" s nesigurnošću, Ribama je sve potaman...

Blizanci zadatak na poslu shvataju kao izazov, a Device su spremne da priskoče prijatelju u nevolji. Šta vas očekuje ovog četvrtka? Kakav dan je pred vama?

19.11.2020. - 06:30h
Ribama je sve potaman...
Ribama je sve potaman...foto: Depositphotos/VadimVasenin

OVAN

Danas vaše reči imaju veliku težinu i značaj, pa se potrudite da se na pravi način predstavite ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Verujem da ćete u poslovnom segmentu to i uspeti. Ipak, izgleda mi da kada je emocija u pitanju, nećete uspeti da se uskladite sa voljenom osobom.

BIK

Odličan dan, kada imate pravu meru u svemu što radite. Takođe, pristup poslovnim saradnicima je aktivan, angažovani ste i nije ni čudo što ćete biti više nego zadovoljni rezultatima. Ne ubeđujete se sa voljenom osobom oko nekih potpuno nevažnih pitanja. Spustite loptu.

BLIZANCI

Jednu situaciju u poslovnom segmentu doživljavate kao izazov, jer ste svesni da drugi misle da nećete uspeti da je na zadovoljavajući način rešite. Jednoj osobi posvećujete svoju punu pažnju, ali ne dobijate dovoljno sa njene strane da biste bili sigurni da li joj se dopadate ili ne.

RAK

Prvi deo dana, to jest jutarnji sati, biće prožet nervozom i nemogućnošću da nađete zajednički jezik sa onima sa kojima najbliže sarađujete. Drugi deo dana je bolji, ali ćete ipak svoj mir pronaći tek u kontaktu sa emotivnim partnerom. Moguć je zajednički izlazak.