Astro

Bikovi danas ne bi trebalo da brzaju s donošenjem važnih odluka, Jarčevima ljubomora ne da mira...

Lavovima organzacija drugih danas ide od ruke, ali sami sebe ne uspevaju da organizuju. Strelčevima posao zadaje brige... A kakav dan je pred vama? Šta su vama zvezde "skockale" za danas?

18.11.2020. - 06:30h
Jarčevima ljubomora ne da mira...
Jarčevima ljubomora ne da mira...foto: Depositphotos/Vadymvdrobot

OVAN

Užurbanost i velika energija u poslovnom segmentu, pa iskoristite dan da pokrenete pitanja koja su vam veoma bitna. Dobre poslovne vesti će vam dodatno podići samopouzdanje. U postojećim emotivnim odnosima veliki porast strasti. Neko pokušava da vas animira i šarmira.

BIK

Ne žurite danas sa odlukama, dajte sebi vremena da dobro razmislite o sledećem potezu. Prvenstveno se vodite dugoročnim, ne kratkoročnim ciljevima i efektima. U ljubavi stoji veliko zadovoljstvo i povezanost sa partnerom. Dajete sve od sebe da se vaša veza produbi.

BLIZANCI

Koliko će god u jutarnjim satima izgledati da ćete lako doći do onoga što ste nameravali, toliko će od podneva početi da „iskaču“ situacije koje vam ne idu na ruku. Očekujte naporan, ali uspešan radni dan. Velika angažovanost prema voljenoj osobi. Partner će biti prijatno iznenađen.

RAK

U drugom delu dana se pred vama mogu postaviti komplikovane i napete situacije u poslovnom segmentu. Sačuvajte pribranost da biste mogli adekvatno da odgovorite na sve izazove. Ne budite nervozni u odnosu sa voljenom osobom, i ona ima svojih briga.